Link gyűjtemény gépek mappára bontva

FRISSÍTVE: 2019.05.01.

Színek jelentése: egyedi szín kép linkek és OR-hez tartozó linkek. egyedi szín előző jármű frissítésben bekerült gépek/kocsik.

Újonnan bekerült járművek a listába:  

Alföld pálya linkek

A listában olyan változás lett,hogy ezentúl országokra lettek csoportosítva a linkek. Ha regisztrációhoz van kötve a letöltés továbbra is fel lesz tüntetve. Ami át van húzva gép/kocsi/vezérlő nem elérhető.

Ezentúl újra PIROS színnel van megjelölve az újdonság legyen az gép/kocsi.

Retro gépeket nem használok!!

FACEBOOK OLDALUNK:

MSTSHUNGARY hivatalos facebook oldala

A járműlista minden gép/vagon kiadásnál frissülni fog. 


Leírások

Feladatok be helyezése a TS-be.

Az oldalról letöltött feladatokat ide kell másolni: c:Program FilesMicrosoft GamesTrain Simulator

Ide csak a ROUTES és a TRAINS mappa kell. De előtte nézzétek meg, hogy az adott feladat melyik pályához is készült ezt a ROUTES mappában találjátok meg.  Példa: nem rég kiadott 6009 sebesvonat, ha meg nyitod ezt a mappát akkor benne van a ROUTES és a TRAINSET mappa. Ha meg nyitod a ROUTES mappát akkor látni fogod ezt a mappát: Alfold_6 tehát a feladat csak az alföld 6 nevű pályán lesz jó. Miden feladatnál meg kell nézni, hogy melyik pályára készült. TRAINS mappában csak a CONSISTS mappát találod meg. Tehát még egyszer hangsúlyozom a TS főkönyvtárába csak a ROUTES és a TRAINS mappát másolod be. Arra fel hívom a figyelmedet, hogy a TS-ben mindig csak egy feladat legyen, bent mivel az útvonalak el térhetnek egymástól, és ha felül írod akkor nem biztos,hogy az adott feladat jó lesz. Vagy ha túl sok feladat van a TS-ben fagyást és ki dobálást is okozhat. Ilyenkor nem az act hibás hanem maga a TS nem bírja el a sok feladatot.


MSTS telepítési sorrendje!!!

Először feltelepíted a játékot tetszőleges meghajtóra feltéve, ha ketté van osztva a merevlemezed. Telepítés végén kattints majd a restartra. Ezután a géped újra fog indulni. Ha újra indult a géped, akkor kezd el feltelepíteni ezeket:


Trainupdate és toolsupdate: http://mstshungary.hu/ ebben a csomagban mind2 benne van. Itt arra figyelj, ha nem a c meghajtóra telepítetted a játékot, akkor az elérési utat meg kell változtatni.


Most következik az MSTS Bin telepítése: én ezt használtam Ts korszakban és ezt ajánlom nektek is: ezt töltsétek majd le: 1.8.052113 http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html ha meg nyitjátok a linket, akkor majd az angol zászlós körre kell kattintani utána dowload és majd lent lesz középen, ami kell és ott majd a dowloadra kell kattintani. A bin eleve felismeri hova is települt a játék, de ha nem ugyan azt kell csinálni, mint az előző két telepítésnél.


Xtracks V3.20 vagy újabb http://msts.steam4me.net/routes/xtracks.html  XTracks3_20_EndUser_MSTS1_Setup.exe neked ezt kell majd letöltened. Ha sikerült letöltened, akkor csak a setup exere kattintasz. Eleve úgy van beállítva, hogy látja hova van nálad telepítve maga az alapjáték. De ha nem látja, akkor a c meghajtó helyet írd át arra ahova nálad a játék telepítve van.


Newroads V4.0 http://www.simtreni.com/download/redirect.php?dlid=51&ENGINEsessID=3f08affb3e1d65e908501ab4d65e0e08  NEWROADS v4.0 majd ezt kell le töltened. Rar fájlban jön majd le ha meg nyitod a rar fájlt benne lesz a NewRoads_V40_MSTS1_Setup.exe  setup exere kattintasz. Eleve úgy van beállítva, hogy látja hova van nálad telepítve maga az alapjáték. De ha nem látja, akkor a c meghajtó helyet írd át arra ahova nálad a játék telepítve van.


Magyarosítás http://web.axelero.hu/khalox/  v0_99g  kattints erre az oldalon pirossal van meg jelölve.. Ha lejött nincs más dolgod mint bemásolni a ts főkönyvtárába és mindent írj felül. Ezután a ts-ed magyar lesz.


Pályák telepítése

MAGYAR PÁLYÁK


Pályák telepítési sorrendje!!!

Alföld juplo oldal teljes tartalma

( Rőfi Ákos engedélyével )

Alföld pálya telepítési sorrendje:

 A pályát oda telepítsd, ahol neked telepítve van az alapjáték. Ha neked nem a C meghajtón van, akkor a C helyett a másik meg hajtót írj például: D.

Ha feltelepítetted az alföld 6.5 pályát akkor találsz benne egy OR files mappát. Ebben a mappában található meg az OR-hez készült módosított jelző. Ezt csak akkor használd ha OR alatt játszol. A biztonság kedvéért csinálj egy biztonsági mentést az eredeti fájlokról. Amik a következők: sigcfg.dat és a ttype.dat fájlok.


Alföld

Alföld_1.3 Ha letöltötted a pályát semmi dolgod nem lesz csak a zip tartalmát bemásolod játék mappába. Minden meg van csinálva helyetted.


Alföld 2

Alföld 2.part1   Alföld_2.part2.rar   Alfold_2.part3.rar   Alfold_2.part4.rar

Pálya telepítése:

Ha letöltötted a pályát szép sorban telepítsd fel fel az exe fájlokból. Oda kell telepíteni ahova neked a ts van telepítve.


Alföld 3

Alfold_3.part1.rar   Alfold_3.part2.rar   Alfold_3.part3.rar   Alfold_3.part4.rar   Alfold_3.part5.rar 

Pálya telepítése:

Ha letöltötted a pályát szép sorban telepítsd fel fel az exe fájlokból. Oda kell telepíteni ahova neked a ts van telepítve.


Alföld 4 

Alfold_4.part1.rar   Alfold_4.part2.rar    Alfold_4.part3.rar   Alfold_4.part4.rar   Alfold_4.part5.rar   

 Alfold_4.part6.rar 

  Alfold_4.1-3.rar 

Pálya telepítése:

 Töltsd le az alföld 4 part1-től alföld 4 part6-ig a fájlokat, A fájlok mind exe telepítősek és sorban telepítsd fel. Ha végeztél a pálya telepítéssel ezután jöhet az alföld 4 1-3 rar mappa tartalma. Fontos van olvasd el text fájl olvasd el. A train simulator mappát másold oda ahova neked az alap játék telepítve van. Neked mára mappa nevekkel nem kell foglalkozni, mert minden a megfelelő helyre fog menni. Mindent írj felül a másolásnál.


Alföld 5 

alfold_5.part01.rar   alfold_5.part02.rar   alfold_5.part03.rar   alfold_5.part04.rar   alfold_5.part05.rar 

alfold_5.part06.rar   alfold_5.part07.rar   alfold_5.part08.rar 

Pálya Telepítése:

Ha letöltötted a fájlokat akkor a telepítést az alföld_5.part01-el kezd és folytasd a telepítést sorban.


Alföld 5.1 

Alfold_5.1.part1.rar   Alfold_5.1.part2.rar 

Pálya letelepítése:

Ha letöltötted a két fájlt akkor alfold_5.1.part1-el kezd el a telepítést. Ha az meg van akkor jöhet az alfold_5.1.part2-őt telepítsd.


Alföld 5.2 

Alfold_5.2.rar 

Ha töltötted nyisd meg a rar mappát és kattints az alfold_5.2.exe fájlra és telepítsd oda a pályát ahol neked a ts telepítve van.


Alföld 5.3 

Alfold_5.3.part1.rar   Alfold_5.3.part2.rar  

Pálya telepítése:

Ha letöltötted a két fájlt akkor alfold_5.3.part1-el kezd el a telepítést. Ha az meg van akkor jöhet az alfold_5.3.part2-őt telepítsd.


Alföld 5.4

 Alfold_5.4.rar 

Pálya telepítése

Ha töltötted nyisd meg a rar mappát és kattints az alfold_5.4.exe fájlra és telepítsd oda a pályát ahol neked a ts telepítve van.


Alföld 5.5

 Alfold_5.5.part1.rar   Alfold_5.5.part2.rar 

Pálya telepítése:

Ha letöltötted a két fájlt akkor alfold_5.5.part1-el kezd el a telepítést. Ha az meg van akkor jöhet az alfold_5.5.part2-őt telepítsd.


Alföld 6 

Alföld 6 alap.

Pálya telepítése: 

alap pályát telepíted elsőnek. Én azt javaslom, azt az alföld pályát szed le ami google linken van, mert az egyben van, és nem kell külön-külön fájlonként letöltened.


Alföld 6.1

Alföld 6.1 part1   Alföld 6.1 part2   Alföld 6.1 part3   Alföld 6.1 part4 

Pálya  telepítése:

Letöltöd mind a 4 fájlt. Ha lejött mind a 4 fájl, akkor meg nyitod ezt: Alföld 6.1 part1. A többi fájlt nem kell meg nyitod mivel mind ebből fog települni.


Alföld 6.2

Alföld 6.2 part1   Alföld 6.2 part2 

Pálya telepítése:

Letöltöd mind a 2 fájlt. Ha lejött mind a 2 fájl, akkor meg nyitod ezt: Alföld6.2 part1. Ha sikerült megnyitnod, akkor kattintasz a benne lévő Alfold 6.2 exe fájlt. A második mappára nem kell kattintanod, mert ugyan úgy települ ez is, mint az alföld 6.1.


Alföld 6.3

Alföld 6.3 

Pálya telepítése: Letöltöd az alföld 6.3 exe fájt és telepíted.


Alföld 6.4

Alföld 6.4 

Pálya telepítése: Letöltöd az alföld 6.4 exe fájt és telepíted.


Alföld 6.5

Alföld 6.5 

Pálya telepítése: Letöltöd az alföld 6.5 exe fájt és telepíted. Telepítésnél ad meg, hogy hova települjön. Lehet a főkönyvtárba fog települni ekkor nincs más dolgod meg keresed főkönyvtárban, hogy train simulator ezen belül lesz, hogy routes. Ezt a routes mappát bemásolod a főkönyvtárba. Ezután már jó lesz az alföld 6.5 pálya.


Alföld 6.6

Alföld 6.6 

Pálya telepítése:  Letöltöd az alföld 6.6 exe fájt és telepíted. Telepítésnél ad meg, hogy hova települjön. Lehet a főkönyvtárba fog települni ekkor nincs más dolgod meg keresed főkönyvtárban, hogy train simulator ezen belül lesz, hogy routes. Ezt a routes mappát bemásolod a főkönyvtárba. Ezután már jó lesz az alföld 6.6 pálya.


Alföld 6.6 javítás:

Alföld 6.6 javítás a javítást be másolod a meg felelő mappákba.


Alföld 7 pálya

ALFÖLD 7 pálya link 

Pálya telepítése: Az eddigiektől eltérően egyetlen fájlban tölthető le rar kiterjesztésben, mert az exe már nem bírta ezt a méretet. Nincs lekódolva, simán kicsomagolható, és a megfelelő mappákba értelem szerűen áthelyezendő. Az Alföld 6-os verzióját aki meg akarja tartani, helyezze át másik mappába, hogy ne legyen kavarodás véletlenül sem. ALFÖLD 7 PATCH link a mappát értelem szerűen a meg felelő mappákba kell be másolnotok. Egy ki le írás a változásokról: Ezek alapján összegyűjtöttem néhány hiányzó fájlt a Globalba, töröltem Felsőgödön a lassújelet, Istvánteleknél áthelyeztem a mérőkaput, a 120-as vonalon újabb ismétlőjelzőket telepítettem, és a 120-as vonalon is kiterjesztettem a békéscsabai új bizbert. A jelző fájlban módoísítva lett néhány jelő fénye.

Ha a jelzőkkel nagyon sok probléma lenne, akkor minden új jelzőt törölni kell, és régi, nem odaillőkkel helyettesíteni a 6.6 készletéből. Ezt malj később meglátjuk. Egyenlőre reméljük, hogy ezzel az új rendszerrel is működik, és valakinek esetleg lesznek hozzá építő jellegű ötletei.


Alföld 7.1

Alföld 7.1 

A pályát csak be kell másolnod a routes mappába és mindent felül írsz.


Alföld  7.1 javítás

Alföld 7.1 patch

Alföld 7.1 Id patch

A javítást csak be másolod a routes mappába azon belül az Alfold_7 mappába. A csomagban van egy Open rails mappa azon belül van egy jelző ami feladatokra van és van ami felfedező módban jó.  A sigscr.dat.Activity végéről a .Activity részt töröljétek aki feladatban játszik. Ugyan ez vonatkozik arra is aki felfedezőben játszik de ő az expolere részt törölje. Az alföld 7.1 id javítás mindent tartalmaz ami eddig külön volt.


Alföld  7.2

Alföld pálya 7.2 link

Alföld pálya 7.2 javítás link

GLOBAL MAPPA LINK a mappa tartalmát a ts főkönyvtárában található global mappába kell másolnotok.

Alföld pálya 7.2_2 javítás link

A javítás tartalmazza a jelzett hibákat illetve új hangokat a 140-es vonalon. Ez a javítás tartalmazza az előző javítást is. Aki csak most telepíti az alföld 7.2-őt nekik csak ezt a javítást kell leszedni. 

Ha letöltötted a pályát. Azután csomagold ki ( bár én nem szoktam ). Másold be a Microsoft Games\Train szimulator\Routes\Alfold_7 mappába Routes mappa tartalmát A globalt sound trains mappákat ide kell másolni: Microsoft Games\Train szimulator  A pálya tartalmazza az alföld pálya 7.1 javítását illetve a fordító korongot és a fordító korong hangját is. 

Ha letöltötted az alföld pálya 7.2 javítását nincs más dolgod mint kicsomagolni vagy meg nyitni a zip tartalmát és mindent a megfelelő helyre bemásolsz.


Alföld pálya feladatok

Alföld 4 feladatok:

 Alfold4aktok.part1.rar   Alfold4aktok.part2.rar   Alfold4aktok.part3.rar   Alfold4aktok.part4.rar   Alfold4aktok.part5.rar   Alfold4aktok.part6.rar 


Alföld 5 feladatok: 

Alfold5kicsiaktok.part1.rar   Alfold5kicsiaktok.part2.rar   Alfold5kicsiaktok.part3.rar


Acthu csomagok

Acthu_dizel

Meg felelő mappa név: Acthu_dizel


Acthu_motor  

Meg felelő mappa név: Acthu_motor


Acthu_villany  

Meg felelő mappa név: Acthu_villany


Acthu_szemely

Meg felelő mappa név: Acthu_szemely


Acthu teher 

Meg felelő mappa név: Acthu_teher


Alföld  pálya retro

Alföld pálya retro: 

Alfold_Retro

Alföld pálya retro feladatok: Máv alföld retro feladatok 


Alföld retro le írás:

MI VÁLTOZOTT?

A pálya célja nem a régi állapotok bemutatása, hanem az, hogy valamennyire régies hangulatban vezethessük vonatainkat az Alföldön. El lettek tüntetve a modern reklámtáblák és még pár modern objektum, tetszés szerint a felsővezeték is eltüntethető, régies felszínt kaptak a peronok, útátjárók és vágányok, előkerültek a fekete-fehér háromszöges és kék útátjárójelzők, a V-betűs lassújeltáblák, az új lámpák régiekre lettek cserélve. Magában a pályában és a jelzőrendszerben nem történt módosítás.

 

TELEPÍTÉS

Alföld 6.2 és tartozékainak telepítése (régebbi verziókkal is használható a kiegészítés, de ez esetben a carspawn.dat fájl-t ne írjuk fölül, mert hivatkozhat olyan járműre, ami nincs az adott pályában)Készíts másolatot a ROUTES/Alfold_6 mappáról a ROUTES mappába, és nevezd át „Alfold_Retro”-ra (ezúton is szeretném kérni az activityk készítőit, hogy ezt a nevet használják a feladatok elkészítésekor)

Másold át a „SHAPES”, a „TEXTURES” könyvtárakat tartalmukkal együtt valamint a „load.ace”, a „100a-140.ac” „100a-140.trk” és a „carspawn.dat” állományt a pálya mappájába.

Itt születik a döntés: kell e felsővezeték a pályába, vagy nem. Ha szeretnénk, akkor a „Felsővezeték van”, ha nem, akkor a „Felsővezeték nincs” mappákban lévő dolgokat értelem szerűen másoljuk át. Ha úgy döntünk, hogy nincs felsővezeték, de a későbbiekben meggondoljuk magunkat, úgy a másik mappa tartalmával írjuk felül az előzőt. Ezt visszafelé is lehet csinálni, tetszés szerint.

FELADATOK

FONTOS! A feladatok nevei tartalmazzák azt, hogy a felsővezetékes vagy a felsővezeték nélküli verzióhoz készültek. Például:

  • actnév (V) –           vagyis kell felsővezeték
  • actnév (N) –           vagyis nem kell felsővezeték

Erre azért van szükség, mert ha egy feladat használ villanymozdonyt, akkor ne a vezeték nélküli verziót használjuk, mert az elég bénán néz ki.


Vágóhíd Pályák

 Tiszántúl 3 pálya telepítése:

Letöltöd, az oldalunktól a Tiszántúl 3 pályát majd kattintasz az exe fájlra és feltelepíted, oda ahol neked az alapjáték fel van telepítve. Ezután letöltöd a javítást hozzá és bemásolod a meg felelő helyre.

Van a pályához egy jelző módosítás OR-hez. Ezt csak akkor szed le ha OR alatt használod a pályát. Ami az OR jelző mappában vannak, fájlok azokról készíts egy biztonsági mentést.


Jadro Pálya

Nyugat-Dunántúl pálya

Nyugat-Dunántúl pálya: Nyugat-Dunántúl pálya Ha linkről leszedted a pályát. Nincs más dolgod mint a rar mappát meg nyitod és a benne található Nyugat-Dunantul mappát be másolod a trainset mappába. Open rails jelző módosítás: OR Jelző ha letöltötted a zip fájlt nincs más dolgod min ta zip mappa tartalmát be másolni ide: Routes/Nyugat-Dunantul. Fontos az eredeti fájlról készíts biztonsági mentést. Mindent írj majd felül.


Külföldi Pályák


CFR ROUTE Pálya és a Ruta Timisoara Pálya

linkje: http://www.openrailsromania.ro


CFR ROUTE Pálya telepítési sorrendje:

Még mielőtt neki kezdesz a pályatelepítésnek nagyon fontos, hogy a GLOBAL mappáról csinálj egy biztonsági mentést. Pl.: Alfold_6 GLOBAL mappa. Ha nem csinálsz biztonsági mentést, akkor az alföld pálya nem fog működni. Ha majd újra Alföld pályán szeretnél játszani, csinálj még egy mentést a GLOBAL mappáról. Pl.: CFR ROUTE GLOBAL mappát csinálj, és ide tedd be a GLOBAL mappát. Sajnos ennél a pályánál cserélgetni kell a GLOBAL mappát. Ez nem az én hibám.

Kezdjük akkor a letöltést:

Első fájl: CFR Route (part 1 – textures)

Második fájl:  CFR Route v2.0 Part 2

Harmadik fájl: CFR Route v2.0 Part 3

Negyedik fájl: CFR Route patch v2.1

Ötödik fájl:  CFR Route patch v2.2

Hatodik fájl:  CFR Route patch v2.3

Hetedik fájl: CFR Route patch v2.4

Paths fájl: PATHS_CFR_Route

 Kezdjük a telepítést:

A CFR ROUTE pályát olyan sorrendbe kell telepíteni ahogy letöltötted a fájlokat. Ha meg vannak az alap pályák akkor katt erre: Installme.bat ezt majd itt találjátok meg: ROUTES\CFR Route

A pályához szed le a paths fájlt is. Ez tartalmaz néhány útvonalat.

A pályához nincs OR jelző egyelőre. CORONA IC-hez lesz mellékelve.


Timisoara Pálya

Telepítése:

Töltsd le a pályát és telepítsd más dolgod nincs. Ha meg vannak az alap pályák akkor katt erre: Installme.bat ezt majd itt találjátok meg: ROUTES\Timisoara\

A pályához nincs OR jelző egyelőre. CORONA IC-hez lesz mellékelve.


OPEN RAILS TELEPÍTÉSE ÉS BEÁLLÍTÁSA

 Open Rails részleg.

Mielőtt neki állsz az open rails letöltésének előbb két dolgot le kell töltened hozzá ezek a következő

Install XNA Framework 3.1 Redistributable

Install NET Framework 3.5 SP 1 Redistributable

Ha ezeket letöltötted és telepítetted, akkor majd ezek után erről az oldalról szed le az open rails friss buildet:  http://james-ross.co.uk/projects/or/builds mindig az elsőt kell leszedni, mert az a legfrissebb. Itt van, hogy naponta jön ki új build. Arra felhívom a figyelmeteket ameddig actoztok addig ne legyen open rails frissítés, mert azután az act mentések nem lesznek jók.

Open rails ha letöltötted azután nincs más dolgod, mint, hogy kicsomagolod ugyan oda ahova letöltötted. Ezután belépsz magába a mappába és ezt ki törlöd: RunActivity majd ezután ezt átírod: RunActivityLAA erre: RunActivity. Ez a két runactivity nem egyforma ezért kell az elsőt törölni és a másodikat használni.

Ahova letöltötted és kicsomagoltad az Open railst hagyd is ott nem kell sehova másolgatni. 

Az open rails teljesen kezeli az egész msts jármű és pálya állományt így open railsbe nem kell semmit sem másolnod. 

Az open rails előnye, hogy jobban kezeli a dolgokat, mint az msts és sokkal szebb a rajta minden és nincsenek kidobások fagyások legalábbis nálam nincs ilyen.  Feladatokat is könnyebb meg csinálni mert nem kell transloc és várakozási pont sem. 


Feladathoz útmutató

Activityk játszása!

Kezdjük a sort. Ezentúl senkinek sem segítek a feladatokban.

A másik dolog minden feladatomat a 3659-3885 OR buildban tesztelek. Akinek jelző gondja van ne írjon hibával kapcsolatban. Állítólag az újabb OR buildokban nem működnek jól a jelzők. Ezért a feladatokat mindig 3659-es OR buildban játsszátok. Az or build itt a listában meg található.

Akinek más feladatával gondja van kérjük az adott act készítő elérhetőségén jelezze ne itt az oldalunkon. Nekünk nem áll módunkban mások által készített feladatokban segíteni. Az oka az, hogy mi más feladatával nem játszunk. Megértéseteket köszönjük.

Amiket mi csinálunk feladatokat azok mindig le vannak tesztelve. Facebook csoport lehetőségünk szerint teszünk fel képeket az adott feladat albumába. Ezzel is azt bizonyítva, hogy nálunk teszt során semmi félre hiba nélkül végig megy az adott feladat. Aki folyamatosan nyomon követi a facebook oldalunkat sok mindent meg tudhat a feladatokról képek alapján.

Akinek még is gondja van a mi feladatainkkal abban az esetben csak Facebook oldalunkra írjon. Ide az oldalunkra ne írjatok.

Készítő nevénél látjátok ki is készítette a feladatokat. Szóval olvassatok is ne csak írjatok.


Kiegészítők telepítése

Gépek és vagonok telepítése/másolás!!

Minden gépet és vagont a trainset mappába kell másolnod. Van olyan gép és vagon ami exe telepítős itt általában be van állítva hova települ. Ha neked nem ott van a játék ahova a telepítés menne, akkor át írod C meghajtó helyet olyanra ahol a ts-ed van. A zippes illetve a rar fájlos kiegészítőket ki csomagolod és bemásolod a trainset mappába. A gépeknek meg a vagonoknak lejjebb le van írva, hogy mi a meg felelő mappája. Tessék szépen végig olvasni a listát. 


A feladatokban a járműveket mindenki csak saját felelősségére cserélje le. Ha ezután nem lesz jó a feladat, akkor  nem az én hibám. Volt már rá példa le lett cserélve egy adott szerelvény és máris nem volt jó a feladat. Én nem ajánlom a jármű cserét ez miatt. Nálam minden feladat jó mikor meg csinálom. Hibás feladatot meg nem adok ki.

A járműlistát az engedélyem nélkül módosítani szigorúan TILOS. Más honlapon vagy fájl megosztóra szintén TILOS feltenni !! A járműlistát lementeni szintén szigorúan TILOS!!!

Amihez nem írtam linket gondolok itt M41/M61/M62/Bzmot/V43/M47/V46/480/2016/M28 ezeknél a gépeknél az MSTSHUNGARY oldalunkról tudod leszedni a hangot és a vezetőállást.

 


DECEMBER 31. MEGSZŰNIK!!!!!

Az a rész amelyik oldal megszűnt. Ahol oldal link változás történt azt javítom.

Amelyik oldal költözött mstshungary oldalra az is javítva lesz.

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ FELADATAINKHOZ TARTOZÓ

JÁRMŰLISTA

MAGYAR oldalakról való letöltések:


MSTSHUNGARY oldal: regisztrációkötelező!

V43 2100-as sorozat:

V43 2144  V43 2160  V43 2184

Meg felelő mappa név: MAV_V43_VMW


V43 2200-as sorozat

V43 2213   V43 2235  V43 2236    V43 2247   V43 2248  V43 2252   V43 2254   V43 2257  

 V43 2264  V43 2277   V43 2281   V43 2292

  Meg felelő mappa név: MAV_V43_VMW


V43 2300-as sorozat:

V43 2302  V43 2303   V43 2307   V43 2317  V43 2345   V43 2360

  Meg felelő mappa név: MAV_V43_VMW


3.0 Új modelles szilik:

431  000-as sorozat:

Új modell régi számos rész

V43 1060   V43 1085  V43 1088  V43 1096


431 új számos rész

431 002    431 007  431 016   431 022  431 023   431 041  431 060  431 067   431 090  431 090  

431 094

  Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


431 100-as sorozat

Új modell régi számos rész

V43 1119   V43 1180   V43 1229   V43 1246  V43 1379


431 új számos rész

431 100   431 102   431 103  431 104   431 106   431 107  431 109   431 111  431 112   431 113  431 115  

431 116   431 117  431 118   431 122   431 147  431 158    431 182   431 188  431 193    431 195

 

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


431  200-as sorozat:

431 205  431 206  431 208  431 217  431 221  431 229  431 240  431 249  431 261  431 265  431 276  

431 285  431 294

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


431  300-as sorozat:

Új modell régi számos rész

 V43 1309


431 335   431 336  431 339  431 341  431 350   431 351  431 366  431 374  431 379

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


432 100-as sorozat:

432-160  432-162  432 199

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


432 200-as sorozat:

432 200  432-258  432 260  432-291

  Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


432 300-as sorozat:

432 309  432-318  432-343  432 355  432 373  432-376

  Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


433 200-as sorozat:

Új modell régi számos rész

V43 3280

  Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


Gysev V43 320-as sorozat:

Új modell régi számos rész

V43 325  V43 328

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43

V43/431/432/433/430

 Villany mozdonyok helyes működése:

Hangok: H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd

H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd V43_V3_Sound V43_V3_Sound V43_V6_hangok, hangokat, kicsomagolás után a SOUND mappába másold.

Vezető állás:  H-MAVTR_V43_Cabview_pack Cabviewbe másold be ki csomagolás után.

Eng_Update, kicsomagolás után be kell másolnod a meg felelő helyre.

Fontos: 431 023/431 113/431 106 számú gépek használják az OR scriptet. Mivel ezt nem mellékeltük ezért szükségetek lesz a 431 223 számú gépre. A script mappát csak be másoljátok ide: Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43. Ezután ezek a gépek OR-ben jól fognak működni. 431 115/431 193 gép DDS fájlt használ. Open railsben játszható csak a két gép. Open railsben a dds  textúra használata Ace helyet négyzetbe pipa kell.


630 000-as sorozat:

630 008   630 020  630 030  630 032   630 041  630 045  630 047   630 049  630 155

Meg felelő mappa név:H-MAVTR_V63

 V63/630

V63 villanymozdony helyes működése:

A hang automatikusan jó helyre települ így nem kell neked másolgatnod.

A vezető állás az telepítős így az már jó helyre fog települni. Viszont szedjétek majd le a javítást is ami szintén az oldalon található meg. Hangot és a cabviewet innen tudjátok leszedni: http://msts-v63futohaz.atw.hu/

Figyelem: A 630 155-ös számú gigant csak Open Rails alatt működik meg felelően. Illetve CSAK X3273 VAGY AFÖLÖTTI OR-REL FOG MENNI!


Traxx sorozat:

480 000 sorozat:

480 001 480 002  480 003 480 004  480 005  480-006_MTC  480 007 480 009

480 008 480 012 480 013  480-013_MTC  480 015  480 016  480 019  480 020

480 022  480 024  480 025

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_480

 480

Traxx villanymozdony helyes működése:

Oldalunkon meg található a hang és a vezér állás is a két traxxhoz. Aki TS-ben játszik a traxxokkal azoknak szól ez a kis kiegészítés. Játékon belül menjetek be a beállításokba és kapcsoljátok ki az árnyékokat. Ezt azért kell meg tenni mert külső nézetre váltáskor sajnos a TS ki fog fagyni. Open Rails alatt ilyen gond nincs.


Vectron

 AWT 193-293 

Meg felelő mappa név: D_ELL

A gépekhez szükséges dolgok meg találhatóak az oldalon ugyan úgy a vectron menüben. Egyelőre a hang és a vezérállás is csak a gépek között van illetve a script is. A gépek csak is Open Rails alatt működnek.


TAURUS

GySEV_470,505-8  H-START_1047_001-3   ES64U2-023    

470 001  470 003  470 004  470 005  470 007 470 009

Meg felelő mappa név: Skura Taurus

470/1116

Taurus villanymozdony helyes, működése:

Skura taurusra vonatkozik

A taurus hangot ha letöltötted akkor van benne egy exe fálj azt meg nyitod és a meg felelő helyre fog települni itt a hangot nem kell át írnod. Hang link: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/zvuky_loko_elektr.htm

A vezér állást az oldalunkról tudjátok leszedni viszont az enget át kell írnod úgy ahogy az usgyinál írtam de itt a trakciós taurusoknál ezt kell az engbe írnod: 470. Az ÖBB taurusokba pedig

1116 kell csak, hogy legyen. A cabview mappát majd a Skura Taurus mappába kell másolnod.

 RCH_1116041 RCH_1116048 RCA_1116003 gépeknél a hangot is át kell írni nem csak a cab sort. Hangok ezek legyenek: az elsőnél soundhoz ez kell: ..//..//common.snd//sndElok//es64u2eng.sms 

a második soundhoz pedig ezt másoljátok már majd be ez követlenül a cabview rész fele van: ..//..//common.snd//sndElok//es64u2_MIREL_cab.sms

470 004 gép tartalmaz egy common.script mappát amit a ide kell másolni: C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\

Neked oda kell másolnod ahol a ts fel van telepítve.


Magán vasút traxx

 RAILPOOL

185 680-6 RAILPOOL

Meg felelő mappa név: railpool

185 680-6 RAILPOOL

Traxx villanymozdony helyes működése:

Oldalunkon meg található a hang és a vezér állás is  traxxhoz.


185-609 

Meg felelő mappa név: 185-609

Enget át kell írni arra ami a 185-608-7 engjében szerepel


185-608-7

Meg felelő mappa név: 185-608-7

A gép hangot és vezető állást tartalmaz.


V46 sorozat:

V46 000 sorozat:

V46 001  V46 003   V46 008  V46 012  V46 026  V46 040   V46 045  V46 047   V46 060

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V46

 460

V46 villanymozdony helyes működése:

A vezérállást és a hangot a megfelelő mappába másold be. Oldalunkról tölthető mindkettő. 


V42/Leó

V42 525  V42 527

Meg felelő mappa név: V42-527_525_2014

OPEN RAILS változat:
V42-527_525_2014:

A mozdonyokat szintén az Open Rails letöltésnél találod meg. A mozdonyok csak Open Rails alatt voltak meg nézve.

A mozdonyhoz van cabview mellékelve. Viszont hang nincs mellékelve azt innen tudjátok letölteni: http://www.v431048.atw.hu/

Ezen belül pedig letöltések majd hangok. Itt majd ezt kell letölteni: V42 hangok. Ha letöltötted akkor ezután nincs más dolgod mint bemásolod ide: V42-527_525_2014


Zssk 350

ZSSK 350 000 sorozat:

ZSSK 350-002 2008  ZSSK 350-004 09  ZSSK 350-011 2009  ZSSK 350-015

Meg felelő mappa név: zssk_350

ZSSK 350 villanymozdony helyes működése:

Kabína ZSSK 350 s ETCS cabview-eket ide kell másolnod: common.cab http://modely-msts.cz/kabiny.html

ezt is szed le: 150, 151, 350 Verzia 1.1 a soundukoat pedig ide kell másolnod: Common.snd sndelok http://modely-msts.cz/zvuky.html


ZSSK 363

ZSSK 363 sorozat:

ZSSK 363-146

Meg felelő mappa név: ZSSK 363-146


Magán Taurus

1116 130  sms_1216955

Meg felelő mappa név: Skura Taurus

470/1116

Taurus villanymozdony helyes, működése:

Skura taurusra vonatkozik

A taurus hangot ha letöltötted akkor van benne egy exe fálj azt meg nyitod és a meg felelő helyre fog települni itt a hangot nem kell át írnod. Hang link: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/zvuky_loko_elektr.htm

A vezér állást az oldalunkról tudjátok leszedni viszont az enget át kell írnod úgy ahogy az usgyinál írtam de itt a trakciós taurusoknál ezt kell az engbe írnod: 470. Az ÖBB taurusokba pedig

1116 kell csak, hogy legyen. A cabview mappát majd a Skura Taurus mappába kell másolnod.

 RCH_1116041 RCH_1116048 RCA_1116003 gépeknél a hangot is át kell írni nem csak a cab sort. Hangok ezek legyenek: az elsőnél soundhoz ez kell: ..//..//common.snd//sndElok//es64u2eng.sms 

a második soundhoz pedig ezt másoljátok már majd be ez követlenül a cabview rész fele van: ..//..//common.snd//sndElok//es64u2_MIREL_cab.sms


Train Hungary

Train Hungary

Meg felelő mappa név: BalkanRail LE5100 v3

TH gép működése:

Ha letöltötted már a BalkanRail LE5100 v3 féle ASEA packot akkor nincs más dolgod mint ide be másolod a TH_400_865-8 gépet. BalkanRail LE5100 v3 ez a csomag tartalmazza a gép hangot illetve vezető állást is. Ha ez nincs meg szedjétek le.


Transmntana

MMV Transmontana

Meg felelő mappa név: Ro_LE6

Transmontana működése:

A transmontana géphez a hangot az mstshungary oldaláról tudjátok leszedni az ASEA menünél. A cabot innen tudjátok leszedni: MSTS Románia itt pedig ezt keressétek: EA ICOL 01


Talent

OR_talent_1048

Meg felelő mappa név: OR_talent_1048

Hangot és vezetőállást tartalmaz és csak Open Rails alatt műküdik


Dízel mozdony letöltések:

M41 sorozat: 

M41 2100 sorozat:

M41 2103  M41 2105   M41 2106   M41 2106   M41 2110   M41 2112   M41 2113   M41 2114   M41 2115   

M41 2118   M41 2122   M41 2122   M41 2126  M41 2130   M41 2131  M41 2132   M41 2133   M41 2135

M41 2143  M41 2149   M41 2150   M41 2151  M41 2153   M41 2157   M41 2163   M41 2164   M41 2164  

M41 2165  M41 2165   M41 2166   M41 2170  M41 2171   M41 2172  M41 2174    M41 2175   M41 2178

M41 2178  M41 2183   M41 2185   M41 2185  M41 2187   M41 2188  M41 2191     M41 2193  M41 2194 

M41 2197

Meg felelő mappa név: MAV_M41_VMW


M41 2200 sorozat:

M41 2203   M41 2204  M41 2211

Meg felelő mappa név: MAV_M41_VMW


M41 2300 sorozat:

M41 2301  M41 2302   M41 2307  M41 2315   M41 2316   M41 2323  M41 2324  M41 2326   M41 2333

M41 2335

Meg felelő mappa név: MAV_M41_VMW


418 100 sorozat:

418 106  418 112  418 112  418 140  418 140  418 146  418 150  418 166  418 167  418 174

Meg felelő mappa név: MAV_M41_VMW


C+K sorozat:

418 100 sorozat:

418 154  418_163

Meg felelő mappa név: H-MÁVTR_M41


418 200 sorozat:

418 211

Meg felelő mappa név: H-MÁVTR_M41


418 300 sorozat:

418 323  418 332

Meg felelő mappa név: MAV_M41_VMW


C+K sorozat:

M41 2100 sorozat:

M41 2120  M41 2154  M41 2177  M41 2198

Meg felelő mappa név: H-MÁVTR_M41


M41 2200 sorozat: 

M41 2211

Meg felelő mappa név: H-MÁVTR_M41

 M41/418:

M41/classic/remot/C+K dízel mozdony helyes működése:

Ez, csak a classic/remot gépre vonatkozott.

Ha letöltötted a cabviewet és a sound mappát akkor nincs más dolgot mint ki csomagolod őket. Ha meg volt a kicsomagolás ezután

belépsz a járműlistában meg adott mappába és létrehozol egy cabview mappát és egy sound mappát és a cabview mappa tartalmát bemásolod a cabview

mappába. Ugyan ezt meg, csinálod a sound mappával is.

C+K

Letöltőd a cabview és a sound mappát és be másolod a listában látható mappába,  Ha netán nem működne c+k hanggal és vezetőállással a csörgőd

akkor az lesz a dolgod,hogy a classic hangokat átmásolod a c+k sound mappába és jó lesz.


M47 dízel mozdony

M47 sorozat:

M47 1208  M47 1213   M47 1220  M47 1234   M47 1235  M47 1238   M47 1301  M47 2023  

M47 2032  M47 2002  H-MÁV TR. M47-2041

Meg felelő mappa név: remot_m47

 478

M47 dízel mozdony helyes működése:

Én a classic, gépeket is a remot mappába másoltam,hogy ne legyen annyi mappa a trainsetben így tehát neked is oda kell másolnod mindegyik M47-es gépet.

Ha minden gép egy helyen van ezután szed le a cabview és sound mappákat majd be másolod a meg felelő helyre ami a listában is szerepel,.


M62 dízel mozdony

M62 remot sorozat:

M62 311  M62 313  M62 315  M62 320  M62 323  M62 326  M62 327  M62 328  M62 329  M62 332  M62 333

M62 334

Meg felelő mappa név: remot_M62

 628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket remot_M62 mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


Új modell

628 Sorozat

Meg felelő mappa név: MAV_M62_40_VMW

 628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket remot_M62 mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


M62 classic sorozat:

M62 053  M62 057  M62 108  M62 116  M62 116  M62 127   M62 151  M62 165  M62 165  M62 213   

M62 215  M62 230   M62 231  M62 232  M62 235   M62 260  M62 265  M62 271

Jaszvasut-40 62 002-3

H-MÁV TR. M62-191 2009  H-MÁV TR. M62-228 2009  H-MÁV TR. M62-265 2009

Meg felelő mappa név: MAV_M62_VMW

 628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket MAV_VMW_M62  mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


628 Új modell

628

 M62 210  M62 215  M62 163

Meg felelő mappa név:  MAV_M62_40_VMW

628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket MAV_M62_40_VMW mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


M61 dízel mozdony

M61 sorozat:

M61-000  M61-001  M61-002  M61-003  M61-004  M61-005  M61-006  M61 006  M61-007  

M61-008  M61-009  M61-010  M61-011  M61-012  M61-013  M61-014  M61-015  M61-016  2761-017  

2761-017  M61-018  M61-019  M61-020

MÁV M61-019 2009-es állapot

Meg felelő mappa név: MAV_M61_VMW

M61 gépek helyes működése:

A gépekhez oldalunkon meg találjátok a hangot és a vezérállást. Ha töltötted azután be másolod a meg felelő mappába. Lásd megfelelő mappa név.


Kárpát vasút dízel mozdony

Kárpát Nohab

459 021 (Kárpát Nohab)  495,021  495.022

Meg felelő mappa név: MAV_M61_VMW

M61 gépek helyes működése:

A gépekhez oldalunkon meg találjátok a hangot és a vezérállást. Ha töltötted azután be másolod a meg felelő mappába. Lásd megfelelő mappa név.


M43 dízel mozdony

M43 sorozat:

M43 1006  A29 038  M43 1202  M43 1108  M43 1103  M43 1085  M43 1036 

H-MÁV TR. M43-1096  MAV_M43_1001

Meg felelő mappa név: MAV_M43_VMW

M43

A gép helyes működéséhez szükséged lesz a hangra illetve a kabinra. Hangot az oldalunkról tudod letölteni. Ha letöltötted nincs más dolgot mint telepíteni. Ugyan úgy kell ahogy az m40-es gépnél le írtam.  A vezérállást oldalunkról tudod letölteni. Telepítés ugyan az mint az m40-es gépnél.


438 sorozat:

438-148

Meg felelő mappa név: MAV_M43_VMW

M43

A gép helyes működéséhez szükséged lesz a hangra illetve a kabinra. Hangot oldalunkról tudod letölteni. Ha letöltötted nincs más dolgot mint telepíteni. Ugyan úgy kell ahogy az m40-es gépnél le írtam.  A vezérállást oldalunkról tudod letölteni. Telepítés ugyan az mint az m40-es gépnél.


MMV magán dízel mozdony

MMV

MMV 4044 003-4

Meg felelő mappa név: MMV_4044_003_BoBo


M44 dízel mozdony

M44 sorozat:

 M44 144     M44 509  M44 514  M44 420  M44 419  M44 415 

H-MÁV TR. M44-401 2009

Meg felelő mappa név: MAV_M44_VMW

448

M44 dízel mozdony hely működése:

A mozdonyokhoz oldalunkról tudod leszedni a hangot: 

vezetőállást: oldalunkról tudod leszedni mindhárom vezető állásra szükséged lesz. Telepítősek a vezetőállások így neked már nem kell másolnod semmit mert a megfelelő helyre fog települni ugyan ez vonatkozik a hangra is.


M40 Dízel mozdony

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5 Hungary License.