Link gyűjtemény gépek mappára bontva

FRISSÍTVE: 2019.11.30.

Színek jelentése: egyedi szín kép linkek és OR-hez tartozó linkek. egyedi szín előző jármű frissítésben bekerült gépek/kocsik.

Újonnan bekerült járművek a listába: 

Alföld pálya linkek

A listában olyan változás lett,hogy ezentúl országokra lettek csoportosítva a linkek. Ha regisztrációhoz van kötve a letöltés továbbra is fel lesz tüntetve. Ami át van húzva gép/kocsi/vezérlő nem elérhető.

Ezentúl újra PIROS színnel van megjelölve az újdonság legyen az gép/kocsi.

Retro gépeket nem használok!!

FACEBOOK OLDALUNK:

MSTSHUNGARY hivatalos facebook oldala

A járműlista minden gép/vagon kiadásnál frissülni fog. 


Leírások

Feladatok be helyezése a TS-be.

Az oldalról letöltött feladatokat ide kell másolni: c:Program FilesMicrosoft GamesTrain Simulator

Ide csak a ROUTES és a TRAINS mappa kell. De előtte nézzétek meg, hogy az adott feladat melyik pályához is készült ezt a ROUTES mappában találjátok meg.  Példa: nem rég kiadott 6009 sebesvonat, ha meg nyitod ezt a mappát akkor benne van a ROUTES és a TRAINSET mappa. Ha meg nyitod a ROUTES mappát akkor látni fogod ezt a mappát: Alfold_6 tehát a feladat csak az alföld 6 nevű pályán lesz jó. Miden feladatnál meg kell nézni, hogy melyik pályára készült. TRAINS mappában csak a CONSISTS mappát találod meg. Tehát még egyszer hangsúlyozom a TS főkönyvtárába csak a ROUTES és a TRAINS mappát másolod be. Arra fel hívom a figyelmedet, hogy a TS-ben mindig csak egy feladat legyen, bent mivel az útvonalak el térhetnek egymástól, és ha felül írod akkor nem biztos,hogy az adott feladat jó lesz. Vagy ha túl sok feladat van a TS-ben fagyást és ki dobálást is okozhat. Ilyenkor nem az act hibás hanem maga a TS nem bírja el a sok feladatot.


MSTS telepítési sorrendje!!!

Először feltelepíted a játékot tetszőleges meghajtóra feltéve, ha ketté van osztva a merevlemezed. Telepítés végén kattints majd a restartra. Ezután a géped újra fog indulni. Ha újra indult a géped, akkor kezd el feltelepíteni ezeket:


Trainupdate és toolsupdate: http://mstshungary.hu/ ebben a csomagban mind2 benne van. Itt arra figyelj, ha nem a c meghajtóra telepítetted a játékot, akkor az elérési utat meg kell változtatni.


Most következik az MSTS Bin telepítése: én ezt használtam Ts korszakban és ezt ajánlom nektek is: ezt töltsétek majd le: 1.8.052113 http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html ha meg nyitjátok a linket, akkor majd az angol zászlós körre kell kattintani utána dowload és majd lent lesz középen, ami kell és ott majd a dowloadra kell kattintani. A bin eleve felismeri hova is települt a játék, de ha nem ugyan azt kell csinálni, mint az előző két telepítésnél.


Xtracks V3.20 vagy újabb http://msts.steam4me.net/routes/xtracks.html  XTracks3_20_EndUser_MSTS1_Setup.exe neked ezt kell majd letöltened. Ha sikerült letöltened, akkor csak a setup exere kattintasz. Eleve úgy van beállítva, hogy látja hova van nálad telepítve maga az alapjáték. De ha nem látja, akkor a c meghajtó helyet írd át arra ahova nálad a játék telepítve van.


Newroads V4.0 http://www.simtreni.com/download/redirect.php?dlid=51&ENGINEsessID=3f08affb3e1d65e908501ab4d65e0e08  NEWROADS v4.0 majd ezt kell le töltened. Rar fájlban jön majd le ha meg nyitod a rar fájlt benne lesz a NewRoads_V40_MSTS1_Setup.exe  setup exere kattintasz. Eleve úgy van beállítva, hogy látja hova van nálad telepítve maga az alapjáték. De ha nem látja, akkor a c meghajtó helyet írd át arra ahova nálad a játék telepítve van.


Magyarosítás http://web.axelero.hu/khalox/  v0_99g  kattints erre az oldalon pirossal van meg jelölve.. Ha lejött nincs más dolgod mint bemásolni a ts főkönyvtárába és mindent írj felül. Ezután a ts-ed magyar lesz.


Pályák telepítése

MAGYAR PÁLYÁK


Pályák telepítési sorrendje!!!

Alföld juplo oldal teljes tartalma

( Rőfi Ákos engedélyével )

Alföld pálya telepítési sorrendje:

 A pályát oda telepítsd, ahol neked telepítve van az alapjáték. Ha neked nem a C meghajtón van, akkor a C helyett a másik meg hajtót írj például: D.

Ha feltelepítetted az alföld 6.5 pályát akkor találsz benne egy OR files mappát. Ebben a mappában található meg az OR-hez készült módosított jelző. Ezt csak akkor használd ha OR alatt játszol. A biztonság kedvéért csinálj egy biztonsági mentést az eredeti fájlokról. Amik a következők: sigcfg.dat és a ttype.dat fájlok.


Alföld

Alföld_1.3 Ha letöltötted a pályát semmi dolgod nem lesz csak a zip tartalmát bemásolod játék mappába. Minden meg van csinálva helyetted.


Alföld 2

Alföld 2.part1   Alföld_2.part2.rar   Alfold_2.part3.rar   Alfold_2.part4.rar

Pálya telepítése:

Ha letöltötted a pályát szép sorban telepítsd fel fel az exe fájlokból. Oda kell telepíteni ahova neked a ts van telepítve.


Alföld 3

Alfold_3.part1.rar   Alfold_3.part2.rar   Alfold_3.part3.rar   Alfold_3.part4.rar   Alfold_3.part5.rar 

Pálya telepítése:

Ha letöltötted a pályát szép sorban telepítsd fel fel az exe fájlokból. Oda kell telepíteni ahova neked a ts van telepítve.


Alföld 4 

Alfold_4.part1.rar   Alfold_4.part2.rar    Alfold_4.part3.rar   Alfold_4.part4.rar   Alfold_4.part5.rar   

 Alfold_4.part6.rar 

  Alfold_4.1-3.rar 

Pálya telepítése:

 Töltsd le az alföld 4 part1-től alföld 4 part6-ig a fájlokat, A fájlok mind exe telepítősek és sorban telepítsd fel. Ha végeztél a pálya telepítéssel ezután jöhet az alföld 4 1-3 rar mappa tartalma. Fontos van olvasd el text fájl olvasd el. A train simulator mappát másold oda ahova neked az alap játék telepítve van. Neked mára mappa nevekkel nem kell foglalkozni, mert minden a megfelelő helyre fog menni. Mindent írj felül a másolásnál.


Alföld 5 

alfold_5.part01.rar   alfold_5.part02.rar   alfold_5.part03.rar   alfold_5.part04.rar   alfold_5.part05.rar 

alfold_5.part06.rar   alfold_5.part07.rar   alfold_5.part08.rar 

Pálya Telepítése:

Ha letöltötted a fájlokat akkor a telepítést az alföld_5.part01-el kezd és folytasd a telepítést sorban.


Alföld 5.1 

Alfold_5.1.part1.rar   Alfold_5.1.part2.rar 

Pálya letelepítése:

Ha letöltötted a két fájlt akkor alfold_5.1.part1-el kezd el a telepítést. Ha az meg van akkor jöhet az alfold_5.1.part2-őt telepítsd.


Alföld 5.2 

Alfold_5.2.rar 

Ha töltötted nyisd meg a rar mappát és kattints az alfold_5.2.exe fájlra és telepítsd oda a pályát ahol neked a ts telepítve van.


Alföld 5.3 

Alfold_5.3.part1.rar   Alfold_5.3.part2.rar  

Pálya telepítése:

Ha letöltötted a két fájlt akkor alfold_5.3.part1-el kezd el a telepítést. Ha az meg van akkor jöhet az alfold_5.3.part2-őt telepítsd.


Alföld 5.4

 Alfold_5.4.rar 

Pálya telepítése

Ha töltötted nyisd meg a rar mappát és kattints az alfold_5.4.exe fájlra és telepítsd oda a pályát ahol neked a ts telepítve van.


Alföld 5.5

 Alfold_5.5.part1.rar   Alfold_5.5.part2.rar 

Pálya telepítése:

Ha letöltötted a két fájlt akkor alfold_5.5.part1-el kezd el a telepítést. Ha az meg van akkor jöhet az alfold_5.5.part2-őt telepítsd.


Alföld 6 

Alföld 6 alap.

Pálya telepítése: 

alap pályát telepíted elsőnek. Én azt javaslom, azt az alföld pályát szed le ami google linken van, mert az egyben van, és nem kell külön-külön fájlonként letöltened.


Alföld 6.1

Alföld 6.1 part1   Alföld 6.1 part2   Alföld 6.1 part3   Alföld 6.1 part4 

Pálya  telepítése:

Letöltöd mind a 4 fájlt. Ha lejött mind a 4 fájl, akkor meg nyitod ezt: Alföld 6.1 part1. A többi fájlt nem kell meg nyitod mivel mind ebből fog települni.


Alföld 6.2

Alföld 6.2 part1   Alföld 6.2 part2 

Pálya telepítése:

Letöltöd mind a 2 fájlt. Ha lejött mind a 2 fájl, akkor meg nyitod ezt: Alföld6.2 part1. Ha sikerült megnyitnod, akkor kattintasz a benne lévő Alfold 6.2 exe fájlt. A második mappára nem kell kattintanod, mert ugyan úgy települ ez is, mint az alföld 6.1.


Alföld 6.3

Alföld 6.3 

Pálya telepítése: Letöltöd az alföld 6.3 exe fájt és telepíted.


Alföld 6.4

Alföld 6.4 

Pálya telepítése: Letöltöd az alföld 6.4 exe fájt és telepíted.


Alföld 6.5

Alföld 6.5 

Pálya telepítése: Letöltöd az alföld 6.5 exe fájt és telepíted. Telepítésnél ad meg, hogy hova települjön. Lehet a főkönyvtárba fog települni ekkor nincs más dolgod meg keresed főkönyvtárban, hogy train simulator ezen belül lesz, hogy routes. Ezt a routes mappát bemásolod a főkönyvtárba. Ezután már jó lesz az alföld 6.5 pálya.


Alföld 6.6

Alföld 6.6 

Pálya telepítése:  Letöltöd az alföld 6.6 exe fájt és telepíted. Telepítésnél ad meg, hogy hova települjön. Lehet a főkönyvtárba fog települni ekkor nincs más dolgod meg keresed főkönyvtárban, hogy train simulator ezen belül lesz, hogy routes. Ezt a routes mappát bemásolod a főkönyvtárba. Ezután már jó lesz az alföld 6.6 pálya.


Alföld 6.6 javítás:

Alföld 6.6 javítás a javítást be másolod a meg felelő mappákba.


Alföld 7 pálya

ALFÖLD 7 pálya link 

Pálya telepítése: Az eddigiektől eltérően egyetlen fájlban tölthető le rar kiterjesztésben, mert az exe már nem bírta ezt a méretet. Nincs lekódolva, simán kicsomagolható, és a megfelelő mappákba értelem szerűen áthelyezendő. Az Alföld 6-os verzióját aki meg akarja tartani, helyezze át másik mappába, hogy ne legyen kavarodás véletlenül sem. ALFÖLD 7 PATCH link a mappát értelem szerűen a meg felelő mappákba kell be másolnotok. Egy ki le írás a változásokról: Ezek alapján összegyűjtöttem néhány hiányzó fájlt a Globalba, töröltem Felsőgödön a lassújelet, Istvánteleknél áthelyeztem a mérőkaput, a 120-as vonalon újabb ismétlőjelzőket telepítettem, és a 120-as vonalon is kiterjesztettem a békéscsabai új bizbert. A jelző fájlban módoísítva lett néhány jelő fénye.

Ha a jelzőkkel nagyon sok probléma lenne, akkor minden új jelzőt törölni kell, és régi, nem odaillőkkel helyettesíteni a 6.6 készletéből. Ezt malj később meglátjuk. Egyenlőre reméljük, hogy ezzel az új rendszerrel is működik, és valakinek esetleg lesznek hozzá építő jellegű ötletei.


Alföld 7.1

Alföld 7.1 

A pályát csak be kell másolnod a routes mappába és mindent felül írsz.


Alföld  7.1 javítás

Alföld 7.1 patch

Alföld 7.1 Id patch

A javítást csak be másolod a routes mappába azon belül az Alfold_7 mappába. A csomagban van egy Open rails mappa azon belül van egy jelző ami feladatokra van és van ami felfedező módban jó.  A sigscr.dat.Activity végéről a .Activity részt töröljétek aki feladatban játszik. Ugyan ez vonatkozik arra is aki felfedezőben játszik de ő az expolere részt törölje. Az alföld 7.1 id javítás mindent tartalmaz ami eddig külön volt.


Alföld  7.2

Alföld pálya 7.2 link

Alföld pálya 7.2 javítás link

GLOBAL MAPPA LINK a mappa tartalmát a ts főkönyvtárában található global mappába kell másolnotok.

Alföld pálya 7.2_2 javítás link

A javítás tartalmazza a jelzett hibákat illetve új hangokat a 140-es vonalon. Ez a javítás tartalmazza az előző javítást is. Aki csak most telepíti az alföld 7.2-őt nekik csak ezt a javítást kell leszedni. 

Ha letöltötted a pályát. Azután csomagold ki ( bár én nem szoktam ). Másold be a Microsoft Games\Train szimulator\Routes\Alfold_7 mappába Routes mappa tartalmát A globalt sound trains mappákat ide kell másolni: Microsoft Games\Train szimulator  A pálya tartalmazza az alföld pálya 7.1 javítását illetve a fordító korongot és a fordító korong hangját is. 

Ha letöltötted az alföld pálya 7.2 javítását nincs más dolgod mint kicsomagolni vagy meg nyitni a zip tartalmát és mindent a megfelelő helyre bemásolsz.


Alföld pálya feladatok

Alföld 4 feladatok:

 Alfold4aktok.part1.rar   Alfold4aktok.part2.rar   Alfold4aktok.part3.rar   Alfold4aktok.part4.rar   Alfold4aktok.part5.rar   Alfold4aktok.part6.rar 


Alföld 5 feladatok: 

Alfold5kicsiaktok.part1.rar   Alfold5kicsiaktok.part2.rar   Alfold5kicsiaktok.part3.rar


Acthu csomagok

Acthu_dizel

Meg felelő mappa név: Acthu_dizel


Acthu_motor  

Meg felelő mappa név: Acthu_motor


Acthu_villany  

Meg felelő mappa név: Acthu_villany


Acthu_szemely

Meg felelő mappa név: Acthu_szemely


Acthu teher 

Meg felelő mappa név: Acthu_teher


Alföld  pálya retro

Alföld pálya retro: 

Alfold_Retro

Alföld pálya retro feladatok: Máv alföld retro feladatok 


Alföld retro le írás:

MI VÁLTOZOTT?

A pálya célja nem a régi állapotok bemutatása, hanem az, hogy valamennyire régies hangulatban vezethessük vonatainkat az Alföldön. El lettek tüntetve a modern reklámtáblák és még pár modern objektum, tetszés szerint a felsővezeték is eltüntethető, régies felszínt kaptak a peronok, útátjárók és vágányok, előkerültek a fekete-fehér háromszöges és kék útátjárójelzők, a V-betűs lassújeltáblák, az új lámpák régiekre lettek cserélve. Magában a pályában és a jelzőrendszerben nem történt módosítás.

 

TELEPÍTÉS

Alföld 6.2 és tartozékainak telepítése (régebbi verziókkal is használható a kiegészítés, de ez esetben a carspawn.dat fájl-t ne írjuk fölül, mert hivatkozhat olyan járműre, ami nincs az adott pályában)Készíts másolatot a ROUTES/Alfold_6 mappáról a ROUTES mappába, és nevezd át „Alfold_Retro”-ra (ezúton is szeretném kérni az activityk készítőit, hogy ezt a nevet használják a feladatok elkészítésekor)

Másold át a „SHAPES”, a „TEXTURES” könyvtárakat tartalmukkal együtt valamint a „load.ace”, a „100a-140.ac” „100a-140.trk” és a „carspawn.dat” állományt a pálya mappájába.

Itt születik a döntés: kell e felsővezeték a pályába, vagy nem. Ha szeretnénk, akkor a „Felsővezeték van”, ha nem, akkor a „Felsővezeték nincs” mappákban lévő dolgokat értelem szerűen másoljuk át. Ha úgy döntünk, hogy nincs felsővezeték, de a későbbiekben meggondoljuk magunkat, úgy a másik mappa tartalmával írjuk felül az előzőt. Ezt visszafelé is lehet csinálni, tetszés szerint.

FELADATOK

FONTOS! A feladatok nevei tartalmazzák azt, hogy a felsővezetékes vagy a felsővezeték nélküli verzióhoz készültek. Például:

  • actnév (V) –           vagyis kell felsővezeték
  • actnév (N) –           vagyis nem kell felsővezeték

Erre azért van szükség, mert ha egy feladat használ villanymozdonyt, akkor ne a vezeték nélküli verziót használjuk, mert az elég bénán néz ki.


Vágóhíd Pályák

 Tiszántúl 3 pálya telepítése:

Letöltöd, az oldalunktól a Tiszántúl 3 pályát majd kattintasz az exe fájlra és feltelepíted, oda ahol neked az alapjáték fel van telepítve. Ezután letöltöd a javítást hozzá és bemásolod a meg felelő helyre.

Van a pályához egy jelző módosítás OR-hez. Ezt csak akkor szed le ha OR alatt használod a pályát. Ami az OR jelző mappában vannak, fájlok azokról készíts egy biztonsági mentést.


Jadro Pálya

Nyugat-Dunántúl pálya

Nyugat-Dunántúl pálya: Nyugat-Dunántúl pálya Ha linkről leszedted a pályát. Nincs más dolgod mint a rar mappát meg nyitod és a benne található Nyugat-Dunantul mappát be másolod a trainset mappába. Open rails jelző módosítás: OR Jelző ha letöltötted a zip fájlt nincs más dolgod min ta zip mappa tartalmát be másolni ide: Routes/Nyugat-Dunantul. Fontos az eredeti fájlról készíts biztonsági mentést. Mindent írj majd felül.


Külföldi Pályák


CFR ROUTE Pálya és a Ruta Timisoara Pálya

linkje: http://www.openrailsromania.ro


CFR ROUTE Pálya telepítési sorrendje:

Még mielőtt neki kezdesz a pályatelepítésnek nagyon fontos, hogy a GLOBAL mappáról csinálj egy biztonsági mentést. Pl.: Alfold_6 GLOBAL mappa. Ha nem csinálsz biztonsági mentést, akkor az alföld pálya nem fog működni. Ha majd újra Alföld pályán szeretnél játszani, csinálj még egy mentést a GLOBAL mappáról. Pl.: CFR ROUTE GLOBAL mappát csinálj, és ide tedd be a GLOBAL mappát. Sajnos ennél a pályánál cserélgetni kell a GLOBAL mappát. Ez nem az én hibám.

Kezdjük akkor a letöltést:

Első fájl: CFR Route (part 1 – textures)

Második fájl:  CFR Route v2.0 Part 2

Harmadik fájl: CFR Route v2.0 Part 3

Negyedik fájl: CFR Route patch v2.1

Ötödik fájl:  CFR Route patch v2.2

Hatodik fájl:  CFR Route patch v2.3

Hetedik fájl: CFR Route patch v2.4

Paths fájl: PATHS_CFR_Route

 Kezdjük a telepítést:

A CFR ROUTE pályát olyan sorrendbe kell telepíteni ahogy letöltötted a fájlokat. Ha meg vannak az alap pályák akkor katt erre: Installme.bat ezt majd itt találjátok meg: ROUTES\CFR Route

A pályához szed le a paths fájlt is. Ez tartalmaz néhány útvonalat.

A pályához nincs OR jelző egyelőre. CORONA IC-hez lesz mellékelve.


Timisoara Pálya

Telepítése:

Töltsd le a pályát és telepítsd más dolgod nincs. Ha meg vannak az alap pályák akkor katt erre: Installme.bat ezt majd itt találjátok meg: ROUTES\Timisoara\

A pályához nincs OR jelző egyelőre. CORONA IC-hez lesz mellékelve.


OPEN RAILS TELEPÍTÉSE ÉS BEÁLLÍTÁSA

 Open Rails részleg.

Mielőtt neki állsz az open rails letöltésének előbb két dolgot le kell töltened hozzá ezek a következő

Install XNA Framework 3.1 Redistributable

Install NET Framework 3.5 SP 1 Redistributable

Ha ezeket letöltötted és telepítetted, akkor majd ezek után erről az oldalról szed le az open rails friss buildet:  http://james-ross.co.uk/projects/or/builds mindig az elsőt kell leszedni, mert az a legfrissebb. Itt van, hogy naponta jön ki új build. Arra felhívom a figyelmeteket ameddig actoztok addig ne legyen open rails frissítés, mert azután az act mentések nem lesznek jók.

Open rails ha letöltötted azután nincs más dolgod, mint, hogy kicsomagolod ugyan oda ahova letöltötted. Ezután belépsz magába a mappába és ezt ki törlöd: RunActivity majd ezután ezt átírod: RunActivityLAA erre: RunActivity. Ez a két runactivity nem egyforma ezért kell az elsőt törölni és a másodikat használni.

Ahova letöltötted és kicsomagoltad az Open railst hagyd is ott nem kell sehova másolgatni. 

Az open rails teljesen kezeli az egész msts jármű és pálya állományt így open railsbe nem kell semmit sem másolnod. 

Az open rails előnye, hogy jobban kezeli a dolgokat, mint az msts és sokkal szebb a rajta minden és nincsenek kidobások fagyások legalábbis nálam nincs ilyen.  Feladatokat is könnyebb meg csinálni mert nem kell transloc és várakozási pont sem. 


Feladathoz útmutató

Activityk játszása!

Kezdjük a sort. Ezentúl senkinek sem segítek a feladatokban.

A másik dolog minden feladatomat a 3659-3885 OR buildban tesztelek. Akinek jelző gondja van ne írjon hibával kapcsolatban. Állítólag az újabb OR buildokban nem működnek jól a jelzők. Ezért a feladatokat mindig 3659-es OR buildban játsszátok. Az or build itt a listában meg található.

Akinek más feladatával gondja van kérjük az adott act készítő elérhetőségén jelezze ne itt az oldalunkon. Nekünk nem áll módunkban mások által készített feladatokban segíteni. Az oka az, hogy mi más feladatával nem játszunk. Megértéseteket köszönjük.

Amiket mi csinálunk feladatokat azok mindig le vannak tesztelve. Facebook csoport lehetőségünk szerint teszünk fel képeket az adott feladat albumába. Ezzel is azt bizonyítva, hogy nálunk teszt során semmi félre hiba nélkül végig megy az adott feladat. Aki folyamatosan nyomon követi a facebook oldalunkat sok mindent meg tudhat a feladatokról képek alapján.

Akinek még is gondja van a mi feladatainkkal abban az esetben csak Facebook oldalunkra írjon. Ide az oldalunkra ne írjatok.

Készítő nevénél látjátok ki is készítette a feladatokat. Szóval olvassatok is ne csak írjatok.


Kiegészítők telepítése

Gépek és vagonok telepítése/másolás!!

Minden gépet és vagont a trainset mappába kell másolnod. Van olyan gép és vagon ami exe telepítős itt általában be van állítva hova települ. Ha neked nem ott van a játék ahova a telepítés menne, akkor át írod C meghajtó helyet olyanra ahol a ts-ed van. A zippes illetve a rar fájlos kiegészítőket ki csomagolod és bemásolod a trainset mappába. A gépeknek meg a vagonoknak lejjebb le van írva, hogy mi a meg felelő mappája. Tessék szépen végig olvasni a listát. 


A feladatokban a járműveket mindenki csak saját felelősségére cserélje le. Ha ezután nem lesz jó a feladat, akkor  nem az én hibám. Volt már rá példa le lett cserélve egy adott szerelvény és máris nem volt jó a feladat. Én nem ajánlom a jármű cserét ez miatt. Nálam minden feladat jó mikor meg csinálom. Hibás feladatot meg nem adok ki.

A járműlistát az engedélyem nélkül módosítani szigorúan TILOS. Más honlapon vagy fájl megosztóra szintén TILOS feltenni !! A járműlistát lementeni szintén szigorúan TILOS!!!

Amihez nem írtam linket gondolok itt M41/M61/M62/Bzmot/V43/M47/V46/480/2016/M28 ezeknél a gépeknél az MSTSHUNGARY oldalunkról tudod leszedni a hangot és a vezetőállást.

 


DECEMBER 31. MEGSZŰNIK!!!!!

Az a rész amelyik oldal megszűnt. Ahol oldal link változás történt azt javítom.

Amelyik oldal költözött mstshungary oldalra az is javítva lesz.

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ FELADATAINKHOZ TARTOZÓ

JÁRMŰLISTA

MAGYAR oldalakról való letöltések:


MSTSHUNGARY oldal: regisztrációkötelező!

V43 2100-as sorozat:

V43 2144  V43 2160  V43 2184

Meg felelő mappa név: MAV_V43_VMW


V43 2200-as sorozat

V43 2213   V43 2235  V43 2236    V43 2247   V43 2248  V43 2252   V43 2254   V43 2257  

 V43 2264  V43 2277   V43 2281   V43 2292

  Meg felelő mappa név: MAV_V43_VMW


V43 2300-as sorozat:

V43 2302  V43 2303   V43 2307   V43 2317  V43 2345   V43 2360

  Meg felelő mappa név: MAV_V43_VMW


3.0 Új modelles szilik:

431  000-as sorozat:

Új modell régi számos rész

V43 1060   V43 1085  V43 1088  V43 1096


431 új számos rész

431 002    431 007  431 016   431 022  431 023   431 041  431 060  431 067   431 090  431 090  

431 094

  Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


431 100-as sorozat

Új modell régi számos rész

V43 1119   V43 1180   V43 1229   V43 1246  V43 1379


431 új számos rész

431 100   431 102   431 103  431 104   431 106   431 107  431 109   431 111  431 112   431 113  431 115  

431 116   431 117  431 118   431 122   431 147  431 158    431 182   431 188  431 193    431 195

 

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


431  200-as sorozat:

431 205  431 206  431 208  431 217  431 221  431 229  431 240  431 249  431 261  431 265  431 276  

431 285  431 294

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


431  300-as sorozat:

Új modell régi számos rész

 V43 1309


431 335   431 336  431 339  431 341  431 350   431 351  431 366  431 374  431 379

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


432 100-as sorozat:

432-160  432-162  432 199

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


432 200-as sorozat:

432 200  432-258  432 260  432-291

  Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


432 300-as sorozat:

432 309  432-318  432-343  432 355  432 373  432-376

  Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


433 200-as sorozat:

Új modell régi számos rész

V43 3280

  Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


Gysev V43 320-as sorozat:

Új modell régi számos rész

V43 325  V43 328

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43

V43/431/432/433/430

 Villany mozdonyok helyes működése:

Hangok: H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd

H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd V43_V3_Sound V43_V3_Sound V43_V6_hangok, hangokat, kicsomagolás után a SOUND mappába másold.

Vezető állás:  H-MAVTR_V43_Cabview_pack Cabviewbe másold be ki csomagolás után.

Eng_Update, kicsomagolás után be kell másolnod a meg felelő helyre.

Fontos: 431 023/431 113/431 106 számú gépek használják az OR scriptet. Mivel ezt nem mellékeltük ezért szükségetek lesz a 431 223 számú gépre. A script mappát csak be másoljátok ide: Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43. Ezután ezek a gépek OR-ben jól fognak működni. 431 115/431 193 gép DDS fájlt használ. Open railsben játszható csak a két gép. Open railsben a dds  textúra használata Ace helyet négyzetbe pipa kell.


630 000-as sorozat:

630 008   630 020  630 030  630 032   630 041  630 045  630 047   630 049  630 155

Meg felelő mappa név:H-MAVTR_V63

 V63/630

V63 villanymozdony helyes működése:

A hang automatikusan jó helyre települ így nem kell neked másolgatnod.

A vezető állás az telepítős így az már jó helyre fog települni. Viszont szedjétek majd le a javítást is ami szintén az oldalon található meg. Hangot és a cabviewet innen tudjátok leszedni: http://msts-v63futohaz.atw.hu/

Figyelem: A 630 155-ös számú gigant csak Open Rails alatt működik meg felelően. Illetve CSAK X3273 VAGY AFÖLÖTTI OR-REL FOG MENNI!


Traxx sorozat:

480 000 sorozat:

480 001 480 002  480 003 480 004  480 005  480-006_MTC  480 007 480 009

480 008 480 012 480 013  480-013_MTC  480 015  480 016  480 019  480 020

480 022  480 024  480 025

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_480

 480

Traxx villanymozdony helyes működése:

Oldalunkon meg található a hang és a vezér állás is a két traxxhoz. Aki TS-ben játszik a traxxokkal azoknak szól ez a kis kiegészítés. Játékon belül menjetek be a beállításokba és kapcsoljátok ki az árnyékokat. Ezt azért kell meg tenni mert külső nézetre váltáskor sajnos a TS ki fog fagyni. Open Rails alatt ilyen gond nincs.


Vectron

 AWT 193-293 

Meg felelő mappa név: D_ELL

A gépekhez szükséges dolgok meg találhatóak az oldalon ugyan úgy a vectron menüben. Egyelőre a hang és a vezérállás is csak a gépek között van illetve a script is. A gépek csak is Open Rails alatt működnek.


TAURUS

GySEV_470,505-8  H-START_1047_001-3   ES64U2-023    

470 001  470 003  470 004  470 005  470 007 470 009

Meg felelő mappa név: Skura Taurus

470/1116

Taurus villanymozdony helyes, működése:

Skura taurusra vonatkozik

A taurus hangot ha letöltötted akkor van benne egy exe fálj azt meg nyitod és a meg felelő helyre fog települni itt a hangot nem kell át írnod. Hang link: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/zvuky_loko_elektr.htm

A vezér állást az oldalunkról tudjátok leszedni viszont az enget át kell írnod úgy ahogy az usgyinál írtam de itt a trakciós taurusoknál ezt kell az engbe írnod: 470. Az ÖBB taurusokba pedig

1116 kell csak, hogy legyen. A cabview mappát majd a Skura Taurus mappába kell másolnod.

 RCH_1116041 RCH_1116048 RCA_1116003 gépeknél a hangot is át kell írni nem csak a cab sort. Hangok ezek legyenek: az elsőnél soundhoz ez kell: ..//..//common.snd//sndElok//es64u2eng.sms 

a második soundhoz pedig ezt másoljátok már majd be ez követlenül a cabview rész fele van: ..//..//common.snd//sndElok//es64u2_MIREL_cab.sms

470 004 gép tartalmaz egy common.script mappát amit a ide kell másolni: C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\

Neked oda kell másolnod ahol a ts fel van telepítve.


Magán vasút traxx

 RAILPOOL

185 680-6 RAILPOOL

Meg felelő mappa név: railpool

185 680-6 RAILPOOL

Traxx villanymozdony helyes működése:

Oldalunkon meg található a hang és a vezér állás is  traxxhoz.


185-609 

Meg felelő mappa név: 185-609

Enget át kell írni arra ami a 185-608-7 engjében szerepel


185-608-7

Meg felelő mappa név: 185-608-7

A gép hangot és vezető állást tartalmaz.


V46 sorozat:

V46 000 sorozat:

V46 001  V46 003   V46 008  V46 012  V46 026  V46 040   V46 045  V46 047   V46 060

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V46

 460

V46 villanymozdony helyes működése:

A vezérállást és a hangot a megfelelő mappába másold be. Oldalunkról tölthető mindkettő. 


V42/Leó

V42 525  V42 527

Meg felelő mappa név: V42-527_525_2014

OPEN RAILS változat:
V42-527_525_2014:

A mozdonyokat szintén az Open Rails letöltésnél találod meg. A mozdonyok csak Open Rails alatt voltak meg nézve.

A mozdonyhoz van cabview mellékelve. Viszont hang nincs mellékelve azt innen tudjátok letölteni: http://www.v431048.atw.hu/

Ezen belül pedig letöltések majd hangok. Itt majd ezt kell letölteni: V42 hangok. Ha letöltötted akkor ezután nincs más dolgod mint bemásolod ide: V42-527_525_2014


Zssk 350

ZSSK 350 000 sorozat:

ZSSK 350-002 2008  ZSSK 350-004 09  ZSSK 350-011 2009  ZSSK 350-015

Meg felelő mappa név: zssk_350

ZSSK 350 villanymozdony helyes működése:

Kabína ZSSK 350 s ETCS cabview-eket ide kell másolnod: common.cab http://modely-msts.cz/kabiny.html

ezt is szed le: 150, 151, 350 Verzia 1.1 a soundukoat pedig ide kell másolnod: Common.snd sndelok http://modely-msts.cz/zvuky.html


ZSSK 363

ZSSK 363 sorozat:

ZSSK 363-146

Meg felelő mappa név: ZSSK 363-146


Magán Taurus

1116 130  sms_1216955

Meg felelő mappa név: Skura Taurus

470/1116

Taurus villanymozdony helyes, működése:

Skura taurusra vonatkozik

A taurus hangot ha letöltötted akkor van benne egy exe fálj azt meg nyitod és a meg felelő helyre fog települni itt a hangot nem kell át írnod. Hang link: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/zvuky_loko_elektr.htm

A vezér állást az oldalunkról tudjátok leszedni viszont az enget át kell írnod úgy ahogy az usgyinál írtam de itt a trakciós taurusoknál ezt kell az engbe írnod: 470. Az ÖBB taurusokba pedig

1116 kell csak, hogy legyen. A cabview mappát majd a Skura Taurus mappába kell másolnod.

 RCH_1116041 RCH_1116048 RCA_1116003 gépeknél a hangot is át kell írni nem csak a cab sort. Hangok ezek legyenek: az elsőnél soundhoz ez kell: ..//..//common.snd//sndElok//es64u2eng.sms 

a második soundhoz pedig ezt másoljátok már majd be ez követlenül a cabview rész fele van: ..//..//common.snd//sndElok//es64u2_MIREL_cab.sms


Train Hungary

Train Hungary

Meg felelő mappa név: BalkanRail LE5100 v3

TH gép működése:

Ha letöltötted már a BalkanRail LE5100 v3 féle ASEA packot akkor nincs más dolgod mint ide be másolod a TH_400_865-8 gépet. BalkanRail LE5100 v3 ez a csomag tartalmazza a gép hangot illetve vezető állást is. Ha ez nincs meg szedjétek le.


Transmntana

MMV Transmontana

Meg felelő mappa név: Ro_LE6

Transmontana működése:

A transmontana géphez a hangot az mstshungary oldaláról tudjátok leszedni az ASEA menünél. A cabot innen tudjátok leszedni: MSTS Románia itt pedig ezt keressétek: EA ICOL 01


Talent

OR_talent_1048

Meg felelő mappa név: OR_talent_1048

Hangot és vezetőállást tartalmaz és csak Open Rails alatt műküdik


Dízel mozdony letöltések:

M41 sorozat: 

M41 2100 sorozat:

M41 2103  M41 2105   M41 2106   M41 2106   M41 2110   M41 2112   M41 2113   M41 2114   M41 2115   

M41 2118   M41 2122   M41 2122   M41 2126  M41 2130   M41 2131  M41 2132   M41 2133   M41 2135

M41 2143  M41 2149   M41 2150   M41 2151  M41 2153   M41 2157   M41 2163   M41 2164   M41 2164  

M41 2165  M41 2165   M41 2166   M41 2170  M41 2171   M41 2172  M41 2174    M41 2175   M41 2178

M41 2178  M41 2183   M41 2185   M41 2185  M41 2187   M41 2188  M41 2191     M41 2193  M41 2194 

M41 2197

Meg felelő mappa név: MAV_M41_VMW


M41 2200 sorozat:

M41 2203   M41 2204  M41 2211

Meg felelő mappa név: MAV_M41_VMW


M41 2300 sorozat:

M41 2301  M41 2302   M41 2307  M41 2315   M41 2316   M41 2323  M41 2324  M41 2326   M41 2333

M41 2335

Meg felelő mappa név: MAV_M41_VMW


418 100 sorozat:

418 106  418 112  418 112  418 140  418 140  418 146  418 150  418 166  418 167  418 174

Meg felelő mappa név: MAV_M41_VMW


C+K sorozat:

418 100 sorozat:

418 154  418_163

Meg felelő mappa név: H-MÁVTR_M41


418 200 sorozat:

418 211

Meg felelő mappa név: H-MÁVTR_M41


418 300 sorozat:

418 323  418 332

Meg felelő mappa név: MAV_M41_VMW


C+K sorozat:

M41 2100 sorozat:

M41 2120  M41 2154  M41 2177  M41 2198

Meg felelő mappa név: H-MÁVTR_M41


M41 2200 sorozat: 

M41 2211

Meg felelő mappa név: H-MÁVTR_M41

 M41/418:

M41/classic/remot/C+K dízel mozdony helyes működése:

Ez, csak a classic/remot gépre vonatkozott.

Ha letöltötted a cabviewet és a sound mappát akkor nincs más dolgot mint ki csomagolod őket. Ha meg volt a kicsomagolás ezután

belépsz a járműlistában meg adott mappába és létrehozol egy cabview mappát és egy sound mappát és a cabview mappa tartalmát bemásolod a cabview

mappába. Ugyan ezt meg, csinálod a sound mappával is.

C+K

Letöltőd a cabview és a sound mappát és be másolod a listában látható mappába,  Ha netán nem működne c+k hanggal és vezetőállással a csörgőd

akkor az lesz a dolgod,hogy a classic hangokat átmásolod a c+k sound mappába és jó lesz.


M47 dízel mozdony

M47 sorozat:

M47 1208  M47 1213   M47 1220  M47 1234   M47 1235  M47 1238   M47 1301  M47 2023  

M47 2032  M47 2002  H-MÁV TR. M47-2041

Meg felelő mappa név: remot_m47

 478

M47 dízel mozdony helyes működése:

Én a classic, gépeket is a remot mappába másoltam,hogy ne legyen annyi mappa a trainsetben így tehát neked is oda kell másolnod mindegyik M47-es gépet.

Ha minden gép egy helyen van ezután szed le a cabview és sound mappákat majd be másolod a meg felelő helyre ami a listában is szerepel,.


M62 dízel mozdony

M62 remot sorozat:

M62 311  M62 313  M62 315  M62 320  M62 323  M62 326  M62 327  M62 328  M62 329  M62 332  M62 333

M62 334

Meg felelő mappa név: remot_M62

 628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket remot_M62 mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


Új modell

628 Sorozat

Meg felelő mappa név: MAV_M62_40_VMW

 628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket remot_M62 mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


M62 classic sorozat:

M62 053  M62 057  M62 108  M62 116  M62 116  M62 127   M62 151  M62 165  M62 165  M62 213   

M62 215  M62 230   M62 231  M62 232  M62 235   M62 260  M62 265  M62 271

Jaszvasut-40 62 002-3

H-MÁV TR. M62-191 2009  H-MÁV TR. M62-228 2009  H-MÁV TR. M62-265 2009

Meg felelő mappa név: MAV_M62_VMW

 628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket MAV_VMW_M62  mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


628 Új modell

628

 M62 210  M62 215  M62 163

Meg felelő mappa név:  MAV_M62_40_VMW

628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket MAV_M62_40_VMW mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


M61 dízel mozdony

M61 sorozat:

M61-000  M61-001  M61-002  M61-003  M61-004  M61-005  M61-006  M61 006  M61-007  

M61-008  M61-009  M61-010  M61-011  M61-012  M61-013  M61-014  M61-015  M61-016  2761-017  

2761-017  M61-018  M61-019  M61-020

MÁV M61-019 2009-es állapot

Meg felelő mappa név: MAV_M61_VMW

M61 gépek helyes működése:

A gépekhez oldalunkon meg találjátok a hangot és a vezérállást. Ha töltötted azután be másolod a meg felelő mappába. Lásd megfelelő mappa név.


Kárpát vasút dízel mozdony

Kárpát Nohab

459 021 (Kárpát Nohab)  495,021  495.022

Meg felelő mappa név: MAV_M61_VMW

M61 gépek helyes működése:

A gépekhez oldalunkon meg találjátok a hangot és a vezérállást. Ha töltötted azután be másolod a meg felelő mappába. Lásd megfelelő mappa név.


M43 dízel mozdony

M43 sorozat:

M43 1006  A29 038  M43 1202  M43 1108  M43 1103  M43 1085  M43 1036 

H-MÁV TR. M43-1096  MAV_M43_1001

Meg felelő mappa név: MAV_M43_VMW

M43

A gép helyes működéséhez szükséged lesz a hangra illetve a kabinra. Hangot az oldalunkról tudod letölteni. Ha letöltötted nincs más dolgot mint telepíteni. Ugyan úgy kell ahogy az m40-es gépnél le írtam.  A vezérállást oldalunkról tudod letölteni. Telepítés ugyan az mint az m40-es gépnél.


438 sorozat:

438-148

Meg felelő mappa név: MAV_M43_VMW

M43

A gép helyes működéséhez szükséged lesz a hangra illetve a kabinra. Hangot oldalunkról tudod letölteni. Ha letöltötted nincs más dolgot mint telepíteni. Ugyan úgy kell ahogy az m40-es gépnél le írtam.  A vezérállást oldalunkról tudod letölteni. Telepítés ugyan az mint az m40-es gépnél.


MMV magán dízel mozdony

MMV

MMV 4044 003-4

Meg felelő mappa név: MMV_4044_003_BoBo


M44 dízel mozdony

M44 sorozat:

 M44 144     M44 509  M44 514  M44 420  M44 419  M44 415 

H-MÁV TR. M44-401 2009

Meg felelő mappa név: MAV_M44_VMW

448

M44 dízel mozdony hely működése:

A mozdonyokhoz oldalunkról tudod leszedni a hangot: 

vezetőállást: oldalunkról tudod leszedni mindhárom vezető állásra szükséged lesz. Telepítősek a vezetőállások így neked már nem kell másolnod semmit mert a megfelelő helyre fog települni ugyan ez vonatkozik a hangra is.


M40 Dízel mozdony

M40 sorozat:

m40-001  m40-007  m40-101  m40-114  m40-213  m40-401  M40 910  M40 235  M40 232  M40 203

M40 113


M40 Retro

MÁV M40 115 retro


408

408 302

Meg felelő mappa név: MAV_M40_VMW

M40

A géphez oldalunkon találtok hangot és vezérállást. Mindkettőt ide kell be másolni:  MAV_M40_VMW

A frissen kiadott M40-es gépek csak is OPEN RAILS alatt működnek. Tartozik hozzájuk a motor indítós hang.

A géphez oldalunkon találtok hangot és vezérállást. Mindkettőt ide kell be másolni:  MAV_M40_VMW


Román dízel mozdony

Sulzer:

MMV

MMV_92_55_0600154_2_2011

Meg felelő mappa név: MMV_92_55_0600154_2_2011


GFR

GFR_0601 525-2

Meg felelő mappa név: GFR_0601 525-2


Floyd

Floyd_609_001_2013

Meg felelő mappa név: Floyd_609_001_2013


CFR

CFR_62_0818_5

Meg felelő mappa név: CFR_62_0818_5_sulzer

Sulzer dízelmozdony helyes működése:

A sulzereknél olyan helyzet,hogy train sim ro oldalon találod meg a LDE 2100-es kabint. Van olyan Sulzer amihez ez kell. Ilyenkor az lesz a dolgod,hogy meg nézed a cabview-et

ott lesz olyan,hogy sulzer vagy nem tudom mi lesz a neve de .cvf legyen ami előtte van azt be másolod az enge. Ebbe a gépbe: Ro_60- 0809-8_CFR_Calatori

 kell ez az LDE 2100-as kabin. Így majd ide másold át majd a cabview mappát.

A többi sulzerben is használhatod ezt a kabint ha szeretnéd de akkor mindegyik sulzerbe be kell másolnod ezt a kabin nézetet.

Sulzer hangot pedig ugyan erről a MSTS Románia oldalról tudod majd leszedni a sunate menü pontban találod meg a lap alján ezt a hangot be másolod mindegyik sulzerbe. Engben nézd majd meg mire hivatkozik a sound sor és majd nézd meg a sound mappát és keresd meg a cab.sms illetve a eng,sms fájlokat és majd át írod arra amire szeretnéd.


M28 dízel mozdony

M28 sorozat:

H-MAVTR_M28-1014_2009

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_M28-1014_2009

M28:

M28 gép helyes működése: 

Ha letöltötted a gépet és a meg felelő helyre másoltad azután töltsd le a hangot és a vezetőállást az oldalunkról és másold a gép mappájába kicsomagolás után.


750/754/756 dízel mozdony

ZSSK 750/754/756 sorozat:

754 

ZSSK_754 084-2_2011

Meg felelő mappa név: ZSSK_754 084-2_2011


756

ZSSK_Cargo_756_004-8_2011

Meg felelő mappa név: ZSSK_Cargo_756_004-8_2011


754

ZSSK_754-053-7_2011

Meg felelő mappa név: ZSSK_754-053-7_2011


750/754/756 dízelmozdony helyes működése:

A géphez tartozó hangot innen tudod leszedni:  http://www.simtrains.eu/TS/common.snd/ innen majd a snd754-et kell majd letöltened és majd ide kell be másolnod: common.snd/sndolok


ZSCS dízel mozdony

ZSCS 742 sorozat

ZSCS_742_352-8_2012

Meg felelő mappa név: ZSCS_742_352-8_2012

Ha letöltötted a gépet találsz benne egy olvas el fájlt. Olvasd el benne van a link, hogy mit is kell letöltened ahhoz, hogy helyesen működjön. A hangot majd ide másold be: common.snd/snd742

A vezetőállást ide kell bemásolnod: common.cab/cab740_742


Psz magán vasút dízel mozdony

PSZ 468 sorozat

PSZ_468_002-4_2013

Meg felelő mappa név: PSZ_468_002-4_2013

Ha letöltötted a gépet találsz benne egy olvas el fájlt. Olvasd el benne van a link, hogy mit is kell letöltened ahhoz, hogy helyesen működjön. A hangot majd ide másold be: /common.snd/snd750

A vezetőállás mellékelve van a géphez így azt nem kell letöltened.


Herkules dízel mozdony

Herkules

ADRIA_2016-920_2013

Meg felelő mappa név: ADRIA_2016-920_2013

2016 dízelmozdony helyes működése:

A hangot és a vezetőállást az oldalunkról le tudod tölteni. Csak a gép mappájába kell bemásolnod.


Ludmilla

DB 232 122  Gysev 651 002  Gysev 651 004

Meg felelő mappa név: ludmilla

A gépekhez hang és vezetőállás is van amit egyelőre a gépek között találtok meg.


Foxrail magán dízel mozdony

429

Fox Rail 429 011

Meg felelő mappa név: FoxRail_429_011

429

FoxRail_429_011 gép helyes működése:

A gép telepítős. Telepítésnél itt be van állítva hova is települne a gép. Ha neked nem ott van a játék ahova telepíti értelem szerűen át írod arra ahol neked a játék van.

A géphez mellékelve van a sound és a cabview is.


Motorvonat letöltések:

   Bzmot/117:

117 sorozat

117 190  117 200  117 367  117 363  117 357  117 280


Bzmot 160  Bzmot 171  Bzmot 171 v2   Bzmot 172  Bzmot 174  Bzmot 175  Bzmot 176 Bzmot 198

Bzmot 206  Bzmot 223  Bzmot 228  Bzmot 234  Bzmot 244  Bzmot 245  Bzmot 246  Bzmot 247

Bzmot 250  Bzmot 253  Bzmot 300  Bzmot 307  Bzmot 312  Bzmot 318  Bzmot 321  Bzmot 323

Bzmot 328  Bzmot 332  Bzmot 336  Bzmot 348  Bzmot 351  Bzmot 356  Bzmot 366  Bzmot 368

Bzmot 369 

Meg felelő mappa név: H-Start_Bzmot

Bzmot/117:

Bzmot motorvonat helyes működése:

Ha letöltötted a sound illetve a cabview mappákat ezután ki csomagolod őket és a bzmot mappán belül létrehozol egy cabview mappát ide kerül a vezető állás.

Most ugyan azt meg csinálod mint az előbb, csak most sound mappát hozol létre is ide be másolod a sound mappa tartalmát.

A 117 sorozatú motorvonatokhoz van külön vezető állás azt is szedjétek le. A scriptet magába a bzmot mappába kell másolni.


h-start_bzmot_405_interpici

Meg felelő mappa név: h-start_bzmot_405_interpici


Bzmot 414  Bzmot 415

Meg felelő mappa név:H-Start InterPici pack

Bzmot/InterPici117:

Bzmot motorvonat helyes működése:

Ha letöltötted a sound illetve a cabview mappákat ezután ki csomagolod őket és a bzmot mappán belül létrehozol egy cabview mappát ide kerül a vezető állás.


Usgyi:

Megfelelő mappa név: MAV_6341_AOC

Usgyi motorvonat helyes működése:

Kezdjük rögtön az elején. Jelen esetben leszedted Pali oldaláról az usgyi motorvonatot. Már szembesülsz azzal,hogy nincs cabview sem sound hozzá. Viszont ha meg van az acthu_motor csomag, akkor nincs más teendőd, mint belépsz a cabview mappába és meg keresed ezeket: 6341 fájlokat. Meg keresed a meg felelő mappát ahova menteni kellet Pali oldaláról az usgyi motorvonatokat és csinálsz ott egy cabview és egy sound mappát. Ekkor ki jelölöd a cabviewben a 6341 kezdetű fájlokat és át másolod az üres cabview mappába. Ha meg volt az át másolás, akkor ugyan ezt meg teszed a sound mappánál is ugyan ezeket a 6341 fájlokat át másolod az üres sound mappába. Ha ez meg volt, akkor nézzük meg, hogy maga az eng fájl mire is hivatkozik. Ezt úgy tudod meg nézni, hogy total commander későbbiekben (TC) ki jelölöd, mondjuk ezt a fájlt: 6341-002a.eng majd nyomsz F4-et ekkor meg nyilik maga az eng fájl jegyzettömben. Ez után meg keresed ezt a sor, hogy cabview. Ha ez meg van, akkor meg nézed, mire hivatkozik, és ha nem arra hivatkozik, amire kellene, akkor át írod erre az eng fájlban a cabview részt: CabView ( 6341.cvf ) fontos az, hogy ami a záró jelben van, csak az legyen át írva. Hang át írása majd nem ugyan ez csak ott két helyen kell át írnod még pedig az egyik ez lesz: Sound (         “6341eng.sms” ) ami záró jelben van, csak azt kell át írnod a második hangnál pedig nem eng lesz hanem cab ha sikeres volt az át írás, akkor piros x-re katt és nyomsz egy igent ezzel meg is van az át írás és el is lett mentve.


Hernyó:

H-Start BDVmot 020 és szerelvénye

Meg felelő mappa név:H-BDV_020


H-START BDVmot 015 & Bmx pack

Meg felelő mappa név: H_BDV_PACK

 Hernyó motorvonat helyes működése:

H-START BDVmot 015 & Bmx pack tartalmazza a hangod vezér állást csak át kell másolnod őket a másik hernyó mappába is.


Kis Samu

H-START BVhmot 200 és 201

Meg felelő mappa név: H-Start_Bvhmot

Kis samu motorvonat helyes működése:

hangot és vezér állást tartalmazza így minden egy helyen, lesz egyből engben nem kell át írnod semmit sem.


Samu:

H-Start BVmot 001 és szerelvénye  H-Start BVmot 003 és szerelvénye

Meg felelő mappa név: H-Start_Bvmot

Samu motorvonat helyes működése:

Töltsd le a vezér állást és a hangot majd másold be a meg felelő mappába és működni fog.


MDmot

MÁV MDamot 3017 és szerelvénye  MÁV MDmot 3026 és szerelvénye 

H-Start MDmot 3024 és szerelvénye

Meg felelő mappa név: H-Start_MDmot

A motorvonatnál külön kell letölteni a hangot és a vezérállást. Mind2-őt ide másolod be: H-Start_MDmot. Sriptet is ide másolod: H-Start_MDmot common script az megy a ts főkönyvtárába. A motorvonatok csak Open rails alatt működnek. Open railsben állítsátok be a dds textúra betöltése Ace helyett akkor fog meg felelően működni.


Jenbacher

Jenbacher 02 47 510

Meg felelő mappa név:  Jenbacher 02 47 510

Janbacher működése:

A géphez tartozó hangot és cabot az oldalunkról tudjátok leszedni.


Gőzmozdony: 

DV 109

DV/SB 109,109

Meg felelő mappa név: MAV_302_ZazA

DV 109

Ha letöltötted a gépet akkor be másolod a trainset mappába.

Ugyan itt az open rails letöltésnél van a hang és a vezetőállás hozzá. _MÁV 302 sound és _MÁV 302 cabview kell. Ezeket be másolod ide: MAV_302_ZazA. Így már tökéletesen fog majd futni a mozdony.

A gőzmozdony csak Open rails alatt megy.


424 sorozat:

424  247:

MAV 424 247

Meg felelő mappa név: MAV_424_ZazA

424 247 gép helyes működése:

Először is a gép csak Open Rails alatt működik!!!

Az oldalról le kell töltened a vezérállást amit ezen a néven találsz meg: MÁV 424 3D Cabview public beta. Or-ben majd Alt+1-es gombbal lehet elő hívni. Ugyan innen letöltöd hozzá a hangot amit ezen a néven találsz: MÁV 424 Sound. A hangot és a vezetőállást a gép mappájába másolod be. 


Személyvagonok letöltése

H-START GYORSVONAT PACK 1

Meg felelő mappa név: H-Start_gyorsvonat_pack


 H-START SZEMÉLYVONAT PACK 1

Meg felelő mappa név: H-Start_szemelyvonat_pack_vol1


H-START SZEMÉLYVONAT PACK 2

Meg felelő mappa név:  H-Start_szemelyvonat_pack_vol2


H-Start_Debreceni_Személypack

Meg felelő mappa név:  H-Start_Debreceni_Szemelypack


H-Start_gyorsvonat_pack_vol2

Meg felelő mappa név:  H-Start_gyorsvonat_pack_vol2


bzx 500  bzx 506  bzx 516  bzx 542  bzx 560  bzx 561  bzx 562  bzx 576  bzx 589  bzx 596 

bzx 599  bzx 604  bzx 700  bzx 704  bzx 706  bzx 709  bzx 709 v2  bzx 749  bzx 752  bzx 774

Meg felelő mappa név: H-Start_Bzmot


gysev bh

Meg felelő mappa név: gysev


3G IC wifi

Meg felelő mappa név: H-START_IC_3G_Pack-WiFi


EC_Pack

Meg felelő mappa név: ec_pack


CFR_InterCity_A10

Meg felelő mappa név: CFR_InterCity_A10


CFR_InterCity_B11

Meg felelő mappa név: CFR_InterCity_B11


H-Start_Dunakeszi_Expressz_és_személyvonati_kocsi_csomag

Meg felelő mappa név: H-Start_Dunakeszi_Expressz_és_személyvonati_kocsi_csomag


H-Start_Győri_gyorsvonati_kocsi_csomag

Meg felelő mappa név: H-Start_Győri_gyorsvonati_kocsi_csomag


H-Start_Poznani_gyorsvonati_kocsi_csomag

Meg felelő mappa név: H-Start_Poznani_gyorsvonati_kocsi_csomag


MAV_Bautzeni pack

Meg felelő mappa név: MAV_Bautzeni pack

A kocsi csomag csak is OPEN RAILS alatt megy. 


H-START_BDH_BDbh_Mini_Pack

Meg felelő mappa név: bdbh

A mini pack csak is OPEN RAILS ALATT MŰKÖDIK!!!


Or_Halbi

Meg felelő mappa név: Or_Halbi

Halbi csomag csak Open Rails alatt használható.


MÁV_Hálókocsi pack

Meg felelő mappa név: MÁV_Hálókocsi pack


ZSSK IC PACK

Meg felelő mappa név: ZSSK_IC_EC_pack


H-START_Gyori_gyorsvonati_kocsik_2

Meg felelő mappa név: H-START_Gyori_gyorsvonati_kocsik_2


MAV_Nosztalgia_kocsik

Meg felelő mappa név: MAV_Nosztalgia_kocsik


MAV_Retro_gyorsvonati_kocsik

Meg felelő mappa név: MAV_Retro_gyorsvonati_kocsik


H-Start_Sebesvonati_kocsik

Meg felelő mappa név: H-Start_Sebesvonati_kocsik


H-START_Bdt_102

Meg felelő mappa név: OR_Dunakeszi_pack


H-START_IC_3G_Pack-WiFi

Meg felelő mappa név: H-START_IC_3G_Pack-WiFi


OR_inlandswagen_1048

Meg felelő mappa név: OR_inlandswagen_1048

Open rails alatt működik meg felelően. 


OR_szurkeinga

Meg felelő mappa név: OR_Csikosinga

Open rails alatt működik meg felelően. 


MAV Retro kocsik 2

Meg felelő mappa név: MAV Retro kocsik 2


H-START Gyori kocsik 3

Meg felelő mappa név: H-START Gyori kocsik 3


H-Start 19-3X / 20-3X / 39-30 pack

Megfelelő mappa név: H-Start_19-3x_20-3x_39-30_Pack


5500.sz Bp-Eger Gyorsvonat

Meg felelő mappa név:  szerelvény


854. sz. Bp. – Keszthely/Nagykanizsa Gyorsvonat

Meg felelő mappa név: 854_2011_ZazA


H-Start Gyorsvonat pack II

Meg felelő mappa név: Gyorspack2_kiad


5507.sz Bp-Eger Gyorsvonat

Meg felelő mappa név:H-Start_gyorsvonat_pack_vol2


H- Start ingavoant pack2009/H- Start ingavoant pack2009 update

Meg felelő mappa név:inga_pack


MAV_CSUKA_2300

Meg felelő mappa név: MAV_CSUKA_2300


DSA_Cau

Meg felelő mappa név: DSA_Cau


MÁV Acélvázas kéttengelyes kocsik

Meg felelő mappa név: MAV_acel_2tg

A kocsi tartalmaz egy txt fájlt mindenki olvassa el.

Kocsi csak Open Rails alatt működik.


H-Start_51_55_19-30 xxx-x AB

Meg felelő mappa név: H-Start_19-3x_20-3x_39-30_Pack 


H-Start_Bc

Meg felelő mappa név: H-Start_Bc


H-Start_WLAB

Meg felelő mappa név: H-Start_WLAB


H-Start Balaton pack

Meg felelő mappa név: H-Start Balaton pack


Tehervagonok letöltése:

Mav teher pack

Meg felelő mappa név: mav_teherpack


Mav tanker pack

Meg felelő mappa név: MAV_Tankerek


Mav tanker pack 2

Meg felelő mappa név: MAV_Tankerpack2


 Grawaco

Meg felelő mappa név: Grawaco_33_52_9345212-4_2013


EAS

Meg felelő mappa név: eas

A kocsik csak OPEN RAILS alatt működnek meg felelően abból is a 3xxx feletti OR buildokban.


D-NCS Uiks v2.1

Meg felelő mappa név: NCS Uiks


ÖBB_Talns

Meg felelő mappa név: ÖBB_Talns


H-MÁV & ZSSK-Cargo Habbins pack

Meg felelő mapap név: Habbins_pack


Máv-cargo Tadgspack

Meg felelő mappa név: Máv-cargo Tadgspack


Mérővagon:

Mérőkocsi csomag

Meg felelő mappa név: Mérőkocsi csomag


UIC kábel

UIC kábel

Meg felelő mappa név: UIC_kabel

Kábel leírás mely gépekhez jó: Szinkron UIC kábel Taurusok (ES64U2 tip.) részére. De majd ki próbáljátok mással is.


 Pali oldala:  http://pali-msts.atw.hu/

Dízelmozdony letöltések:

M62:

M62 194  M62 223

Meg felelő mappa név: MAV_M62_VMW

 628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket remot_M62 mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


M41 dízel mozdony

M41:

M41 2128  M41 2128  M41 2146

Meg felelő mappa név: MAV_M41_VMW

 M41/418:

M41/classic/remot/C+K dízel mozdony helyes működése:

Ez, csak a classic/remot gépre vonatkozott.

Ha letöltötted a cabviewet és a sound mappát akkor nincs más dolgot mint ki csomagolod őket. Ha meg volt a kicsomagolás ezután

belépsz a járműlistában meg adott mappába és létrehozol egy cabview mappát és egy sound mappát és a cabview mappa tartalmát bemásolod a cabview

mappába. Ugyan ezt meg, csinálod a sound mappával is.


Román dízel mozdony

Sulzer:

TRAIN-HUNGARY 9x xx 0600 734-8

Meg felelő mappa név: Rolling Stock 60-0734-8

Sulzer dízelmozdony helyes működése:

A sulzereknél olyan helyzet,hogy train sim ro oldalon találod meg a LDE 2100-es kabint. Van olyan Sulzer amihez ez kell. Ilyenkor az lesz a dolgod,hogy meg nézed a cabview-et

ott lesz olyan,hogy sulzer vagy nem tudom mi lesz a neve de .cvf legyen ami előtte van azt be másolod az enge. Ebbe a gépbe: Ro_60- 0809-8_CFR_Calatori

 kell ez az LDE 2100-as kabin. Így majd ide másold át majd a cabview mappát.

A többi sulzerben is használhatod ezt a kabint ha szeretnéd de akkor mindegyik sulzerbe be kell másolnod ezt a kabin nézetet.

Sulzer hangot pedig ugyan erről a MSTS Románia oldalról tudod majd leszedni a sunate menü pontban találod meg a lap alján ezt a hangot be másolod mindegyik sulzerbe. Engben nézd majd meg mire hivatkozik a sound sor és majd nézd meg a sound mappát és keresd meg a cab.sms illetve a eng,sms fájlokat és majd át írod arra amire szeretnéd.


Motorvonat letöltések:

Bzmot:

Bzmot 167  Bzmot 169  Bzmot 178  Bzmot 194  Bzmot 198  Bzmot 200  Bzmot 209  Bzmot 229 

Bzmot 258  Bzmot 260  Bzmot 291  Bzmot 310  Bzmot 314  Bzmot 363  Bzmot 384

Meg felelő mappa név: H-Start_Bzmot

Bzmot

Bzmot motorvonat helyes működése:

Ha letöltötted a sound illetve a cabview mappákat ezután ki csomagolod őket és a bzmot mappán belül létrehozol egy cabview mappát ide kerül a vezető állás.


Usgyi:

6341 002  6341 004  6341 007  6341 011  6341 016  6341 027

Megfelelő mappa név: MAV_6341_AOC

Usgyi motorvonat helyes működése:

Kezdjük rögtön az elején. Jelen esetben leszedted Pali oldaláról az usgyi motorvonatot. Már szembesülsz azzal,hogy nincs cabview sem sound hozzá. Viszont ha meg van az acthu_motor csomag, akkor nincs más teendőd, mint belépsz a cabview mappába és meg keresed ezeket: 6341 fájlokat. Meg keresed a meg felelő mappát ahova menteni kellet Pali oldaláról az usgyi motorvonatokat és csinálsz ott egy cabview és egy sound mappát. Ekkor ki jelölöd a cabviewben a 6341 kezdetű fájlokat és át másolod az üres cabview mappába. Ha meg volt az át másolás, akkor ugyan ezt meg teszed a sound mappánál is ugyan ezeket a 6341 fájlokat át másolod az üres sound mappába. Ha ez meg volt, akkor nézzük meg, hogy maga az eng fájl mire is hivatkozik. Ezt úgy tudod meg nézni, hogy total commander későbbiekben (TC) ki jelölöd, mondjuk ezt a fájlt: 6341-002a.eng majd nyomsz F4-et ekkor meg nyilik maga az eng fájl jegyzettömben. Ez után meg keresed ezt a sor, hogy cabview. Ha ez meg van, akkor meg nézed, mire hivatkozik, és ha nem arra hivatkozik, amire kellene, akkor át írod erre az eng fájlban a cabview részt: CabView ( 6341.cvf ) fontos az, hogy ami a záró jelben van, csak az legyen át írva. Hang át írása majd nem ugyan ez csak ott két helyen kell át írnod még pedig az egyik ez lesz: Sound (         “6341eng.sms” ) ami záró jelben van, csak azt kell át írnod a második hangnál pedig nem eng lesz hanem cab ha sikeres volt az át írás, akkor piros x-re katt és nyomsz egy igent ezzel meg is van az át írás és el is lett mentve.


Személyvagon letöltése:

Bzx:

bzx 686  bzx 698

Meg felelő mappa név: H-Start_Bzmot


Flirt oldal: http://flirt-msts.atw.hu/

Motorvonatok

Új színterves flirt

H-Start 415 062


Piros színterves flirt

H-Start 5341-004 v2  H-Start 5341-012 v2  H-Start 5341-025 v2  H-Start 5341-027  

H-Start 5341-034 v2  H-Start 5341-036 v2  H-Start 5341-055 v2  H-Start 5341-057 v2

H-Start 5341-058 v2 H-Start 5341-060 v2


Flirt csatlás

H-Start 5341 Flirt Csatlás/Virtual Distance keeper

Meg felelő mappa név: H-Start_5341_Flirt

5341/415

Flirt motorvonat helyes működése:

Hangot és vezér állást szed le és másold őket a meg felelő mappába.


V431048 oldala:  http://v431048.atw.hu/

Személyvagon letöltések:

H-START Személyvonat Minipack

Meg felelő mappa név: H-Start_szemelyvonat_pack_vol2


OR 20-17 By v2.0 (régi ablakos)

Meg felelő mappa név: OR_By_1048

A kocsi csak Open Rails alatt működik.


OR_Bautzen_pack

Meg felelő mappa név: OR_Bautzen_pack

A kocsi csak Open Rails alatt működik.


Schlieren-kocsi minipack (V2.0)

Meg felelő mappa név: schlieren_pack_v2


Apv

Meg felelő mappa név: OR_By_1048

A kocsi csak Open Rails alatt működik.


H-Start CAF-minipack OR-verzió!

Meg felelő mappa név: OR_CAF_1048

A CAF kocsik csak Open Rails alatt működnek.


H-Start Bzmot Debrecen-Minipack

 H-Start Bzmot Debrecen-Minipack

Meg felelő mappa név: H-Start_Bzmot


H-START By(h) Minipack

Meg felelő mappa név:H-Start_szemelyvonat_pack_vol2


H-START BP és BD(b)h kocsik

Meg felelő mappa név: H-Start_Gyorsvonat_pack/ H-Start_szemelyvonat_pack


BDZ_WLABm

Meg felelő mappa név: BDZ_WLABm


H-Start_50_55_20-35_058-6

Meg felelő mappa név: H-Start_gyorsvonat_pack_vol2


Nosztalgia pack 1.0

Meg felelő mappa név: MAV-Nosztalgia_minipack


H-START Lengyel kocsipack v3.0

Meg felelő mappa név: dbpack


H-Start IC+ Bpmz

Meg felelő mappa név: H-Start IC+ Bpmz


H-Start Bp 061, Reklám-IC kocsi

Meg felelő mappa név: H-Start_IC_LP_pack


H-Start 50 55 84-05 101-3 BDmpee

Meg felelő mappa név: H-Start_Bvhmot


Dízelmozdony letöltése:

PSZ-LTE magán dízel mozdonyok

PSZ-LTE dízel mozdonyok

PSZ-LTE 740 Pack

Meg felelő mappa név: PSZ_740-148

PSZ-LTE mozdonyok működése: 

A packban mellékelve van külön a SOUND és a CABVIEW mappa. Ezt a két mappát minden géphez külön-külön be kell másolnod. Ha ez meg volt más dolgod már nem lesz vele. Minden gép jól fog majd működni. 


M40 Dízel mozdony

M40 sorozat:

M40 103  M40 115

Meg felelő mappa név: MAV_m40-225

M40

A géphez oldalunkon találtok hangot és vezérállást. Mindkettőt ide kell be másolni: MAV_m40-225

Mindkettő púpos csak OPEN RAILS ALATT MŰKÖDIK!!!


628 dízel mozdony

628/M61

Régi számos új modell

M62 001  M62 316


Új számos új modell

628 165   628 203  628 230  628 231  628 265  628 271

Meg felelő mappa név: MAV_M62_40_VMW

628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket remot_M62 mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


Bobo KFT magán dízel mozdony

Bobo KFT Búvár

BoBo 468 001

Meg felelő mappa név: BoBo_468_001

BOBO KFT gép helyes működése: 

Cabview:http://trainset.simtrains.eu/cou_vozidla.php?id=cou_kabinyinnen töltsd le a cabview-et és másold majd be a gép mappájába.
Hangok: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/zvuky_loko_diesel.htm innen töltsd le a sound-ot és másold a gép mappájába. Ha nem lenne jó akkor keres vissza az mstshungary oldalhoz és használd azokat a hangot és vezetőállást ami a 750-es gépek leírásához van írva. Ilyenkor az enget át kell írni. Tipp néz meg ilyenkor egy 750-es dízel gép enget.


Motorvonat letöltése:

Bzmot:

 Bzmot 343

Meg felelő mappa név: H-Start_Bzmot

Bzmot:

Bzmot motorvonat helyes működése:

Ha letöltötted a sound illetve a cabview mappákat ezután ki csomagolod őket és a bzmot mappán belül létrehozol egy cabview mappát ide kerül a vezető állás.


Villanymozdony letöltések:

3.0 Új modelles szilik:

Új modell régi számos

V43 1030   V43 1086  V43 1127   V43 1153


431  000-as sorozat:

431 új számos rész

431 048  431 073


431  200-as sorozat:

431 287


431  300-as sorozat:

431 310


Gysev 430 320-as sorozat:

Új modell régi számos rész

430 323

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43

Villany mozdonyok helyes működése:

Hangok: H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd

H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd V43_V3_Sound V43_V3_Sound V43_V6_hangok, hangokat, kicsomagolás után a SOUND mappába másold.

Vezető állás:  H-MAVTR_V43_Cabview_pack Cabviewbe másold be ki csomagolás után.

Eng_Update, kicsomagolás után be kell másolnod a meg felelő helyre.

Figyelem a 431 048 431 073 V43 1030 pályaszámú gép csak is OPEN RAILS ALATT MŰKÖDIK!!!!!! 

akinek nem hozza be az oldal, cookie törlés esetenként tud segíteni. 431 073-as gépre vonatkozik.


Teher vagon:

CER Ks kocsi

Meg felelő mappa név: CER_Ks


CSÍKOS INGA:

H-Start Bombardier pack V3.0 OR-verzió

Meg felelő mappa név: OR_Csikosinga

Vezérlő eng fájl át írása:

Ahogy észre vehettétek külső kamera nézetben a vezérlőknek nincs kürt hangjuk. Ez azért van mert az engben el van írva hang rész. Az eredeti így néz ki: Bdt_v43eng.sms ha át írjátok akkor ennek kell majd lenni-e: Bdt-v43eng.sms eztán már lesz küldős kamera nézetben kürt hang. Ezt mindegyik vezérlőnél meg kell csinálni. Csak az első sound bejegyzést kell módosítani.

Csíkos inga csak Open Rails alatt működik.


H-Start Halberstadti csomag

H-Start Halberstadti csomag

Meg felelő mappa név:  or_halbi

Halbi csomag csak Open Rails alatt használható.


OR Bh(r)v-BD(b)h-BD(b)t – Minipack

Meg felelő mappa név: OR_Dunakeszi_pack

Figyelem a kocsi csomag csak is OPEN RAILS ALATT MŰKÖDIK!!!! Továbbá a csomaghoz szükségetek van a személypack vol1-ből a sound illetve a cabview mappára amit ebbe a mappába kell másolnotok: OR_Dunakeszi_pack Aki már leszedte a kocsit szedje le újra és olvassa el a readme txt fájlt. Aki még nem szedte volna le szedje le és rá is vonatkozik, hogy a readme fájlt olvassa el. Aki nem olvassa el az majd inga vonattal nem tud közlekedni.


CKKRGBRhttp://thomasthomas.atw.hu/

M62 dízel mozdony

M62: 

M62 501  M62 519

Meg felelő mappa név: MAV_M62_VMW

A gépeket az M62 5XXX résznél találjátok meg az oldalon.

628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket remot_M62 mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


Kiskopi/V43 1310/ közös oldala.  

http://orrepaints.webnode.hu/

Személyvagon:

h-start_inga

Meg felelő mappa név: h-start_inga


Villany gépek

V43

Régi számos új modellen

V43 1001

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


431  000-as sorozat:

431 008  431 009  431 011  431 019  431 048  431 058  431 062  431 063  431 065 

431 066  431 081  431-085


431 100-as sorozat

431 101  431 105  431 106  431 111  431 112  431 117  431 127   431 157  431 190 (felújított) 

431 190  431 194


431  200-as sorozat:

431 208  431 212   431 214   431 228  431 229  431 230    431 234 431 272   431 290  431 294  431 296


431  300-as sorozat:

431 310   431 341  431 346  431 352  431 354  431 371  431 375

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


432 200-as sorozat:

432 213

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


433 100-as sorozat:

433 159  433 170  433 185  433 187   433 197


433 200-as sorozat:

433 201  433 209 

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43

Villany mozdonyok helyes működése:

Hangok: H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd

H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd V43_V3_Sound V43_V3_Sound V43_V6_hangok, hangokat, kicsomagolás után a SOUND mappába másold.

Vezető állás:  H-MAVTR_V43_Cabview_pack Cabviewbe másold be ki csomagolás után.

Eng_Update, kicsomagolás után be kell másolnod a meg felelő helyre.

A VMW oldalról letöltött szilik telepítősek: Sok gépnél nincs meg adva a telepítési hely. Ezért meg adom mit kell bemásolni,hogy hova telepítse a gépeket.

D:Program Files (x86)Microsoft GamesTrain SimulatorTRAINSTRAINSETH-MAVTR_V43 nekem itt van a ts. Nálad ez eltérhet.

Itt egy másik példa rá: C:Program FilesMicrosoft GamesTrain SimulatorTrainsTrainsetH-MAVTR_V43

Ha neked valamelyik más meg hajtó név van akkor értelem szerűen a D és C helyére azt írod be ahova telepítetted az alap játékot.


630 000-as sorozat:

MÁV-MÁV-Trakció-MÁV-Start V63/630 pack

H-START_630-004  H-START_630-006  H-START_630-007  

H-START_630-007_uj  H-START_630-008  H-START_630-009 

H-START_630-009_v2  H-START_630-010  H-START_630-011  H-START_630-012  

H-START_630-013  H-START_630-013_uj  H-START_630-014  H-START_630-015  

H-START_630-016  H-START_630-017  H-START_630-018  H-START_630-019  

H-START_630-019_regi  H-START_630-020  H-START_630-021 

H-START_630-022  H-START_630-022_17  H-START_630-023  

H-START_630-024  H-START_630-024_uj  H-START_630-025  H-START_630-027

H-START_630-028  H-START_630-028_v2  H-START_630-029 

H-START_630-029_v2  H-START_630-030  H-START_630-031  

H-START_630-032  H-START_630-032_regi  H-START_630-033  

H-START_630-033_uj  H-START_630-034  H-START_630-035 

H-START_630-035_uj H-START_630-037  H-START_630-039  H-START_630-040  

H-START_630-041  H-START_630-045  H-START_630-047  H-START_630-048  

H-START_630-049  


630 100-as sorozat:

H-START_630-138  H-START_630-138_regi  H-START_630-144  H-START_630-150  

H-START_630-151  H-START_630-152  H-START_630-153  H-START_630-154  

H-START_630-155  H-START_630-156

Meg felelő mappa név:H-MAVTR_V63

 V63/630

V63 villanymozdony helyes működése:

A hang automatikusan jó helyre települ így nem kell neked másolgatnod.

A vezető állás az telepítős így az már jó helyre fog települni. Viszont szedjétek majd le a javítást is ami szintén az oldalon található meg. Hangot és a cabviewet innen tudjátok leszedni: http://msts-v63futohaz.atw.hu/


Traxx:

Sulzer&Negro&Vectron pack by hdnohab

H-START_480-004  H-START_480-006  

H-START_480-009

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_480


Vectron

GYSEV 471 500

Meg felelő mappa név: D_ELL


Negro

mrce152

Meg felelő mappa név: MRCE ES64F4


Magán Traxx

e186134  H-EUROCOM_481-002  SBB_482-042

Meg felelő mappa név: Magán_Traxx


Taurus

OBB_1016-048-fire  OBB_1116-072-bodensee   OBB_1116-153-qamtc  

Meg felelő mappa név: Skura Taurus


Sulzer

FLOYD_609_001  FOXRAIL_609_009  MMV_600-154  TH-005

Meg felelő mappa név: Sulzer

Sulzer gépek engjében írjátok át a hangot és a cabview részt. Innen tudjátok leszedni: https://www.openrailsromania.ro/


Motorvonat letöltések:

  BZMOT

117 sorozat

100-as sorozat

117 168  117 170  117 171  117 178  117 179  117 182  117 193  117 195  117 196

117 198  117 199 


200-as sorozat

117 201  117 206  117 214  177 215  117 220  117 225  117 228  117 234  117 240 

117 245  117 249  117 256  117 265   117 280  117 283  117 288   117 290


300-as sorozat

117 301  117 302  117 307  117 308  117 309  117 315  117 318  117 322  117 324 

117 330  117 331  117 333  117 343  117 349   117 357  117 371  117 374  117 384 

117 387  117 391  117 393 


 Bzmot

H-START

 201  238  240  258  295  308  323  362  


MÁV

165  171  241  292  336  


INTERPICI

127 401  127 402  127 416  127 418  420  804


IKER BZ

136 001


Bzx

099  501  504  505  507  509  510  516  519  523  524  529  530  532  534  535

536 537 545  558  562  564  570  576  593  599  614  620  621  622  625  642  662 

667  693  704  707  714  734  736  739  749  758  759  760  767  782


Bzx MÁV

713  741 


BDzx MÁV

005  076  086  089  091  092  093  094


BDzx

003  008  016  018  027  063  066  072  073  077  081 

Meg felelő mappa név: H-Start_Bzmot_OR


A motorvonatok és a mellék kocsik csak is Open RAILS alatt működnek meg felelően. Mindegyik géphez és kocsihoz van leírás olvassátok el. A motorvonatokhoz script is tartozik amit az alábbi linken található meg. Lásd cab és hang link. Hangot vezérállást és a scriptet ebbe a mappába másolod be: H-Start_Bzmot_OR

Itt a link a cabhoz és a hanghoz de ez is benne van a leírásban.: CAB/SOUND/Script link


Dízel mozdony letöltések:

418 sorozat:

418 100 sorozat:

418 140   418 191

Meg felelő mappa név: H-MÁVTR_M41

 M41/418:

M41/classic/remot/C+K dízel mozdony helyes működése:

Ez, csak a classic/remot gépre vonatkozott.

Ha letöltötted a cabviewet és a sound mappát akkor nincs más dolgot mint ki csomagolod őket. Ha meg volt a kicsomagolás ezután

belépsz a járműlistában meg adott mappába és létrehozol egy cabview mappát és egy sound mappát és a cabview mappa tartalmát bemásolod a cabview

mappába. Ugyan ezt meg, csinálod a sound mappával is.

C+K

Letöltőd a cabview és a sound mappát és be másolod a listában látható mappába,  Ha netán nem működne c+k hanggal és vezetőállással a csörgőd

akkor az lesz a dolgod,hogy a classic hangokat átmásolod a c+k sound mappába és jó lesz.


M62 dízel mozdony

628 Classic:

628 000 sorozat

628 057  628 096


628 100 sorozat

628 191

Meg felelő mappa név: MAV_M62_40_VMW

628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket remot_M62 mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.M62 dízel mozdony

628 remot sorozat

628 300 sorozat

628-306

Meg felelő mappa név: remot_M62

 628

M62/classic/remot dízelmozdony helyes működése:

Letöltöd a cabview és sound mappákat ezután be másolod őket remot_M62 mappába őket.

Ha valamelyik gépnél azt kapod,hogy nem találja a kabin nézeted akkor meg csinálod azt amit az usgyiknál írtam de itt m62_1 vagy m62_2-őt írod majd az eng fájlba.


Herkules

ADRIA_2016-921  Dispolok_ER20-009  Dispolok_ER20-010  LTE_2016-909 

 Metrans_761-007  RTS_2016-905

Meg felelő mappa név: Herkules

A gépekhez mellékelve van a hang és a cabview.


Teher vagon:

CDC_Rils_minipack

Meg felelő mappa név: CDC_Rils_minipack


RO_DBSR_Eas_pack

Meg felelő mappa név:  RO_DBSR_Eas_pack


rts_rcw_minipack

Meg felelő mappa név: rts_rcw_minipack


Ks_Lgs_pack

Meg felelő mappa név: Ks_Lgs_pack


 RTS Bahnbau pack

Meg felelő mappa név: RTS_Gbs


RTS Bahnbau pack

Meg felelő mappa név: RTS_Gabs


RTS Bahnbau pack

Meg felelő mappa név: RTS_Sgs


Uagpps_pack

Meg felelő mappa név: Uagpps_pack


Zsoltee oldala: http://zsoltee-loks.atw.hu/

regisztrációkötelező!! 

Személyvagon:

H-START DWA PACK

Meg felelő mappa név: H-START_DWA_Pack


H-START DVJ IC PACK

Meg felelő mappa név:H-START_IC_Pack


JZ_EC_Pack

Meg felelő mappa név: JZ_EC_Pack


Nagy Ádám oldala: http://mstsrepaints.atw.hu/    

Villanymozdony letöltése:

ZSSK  240-es gép:

RCH

RCH 240088

Meg felelő mappa név: RCH_240088

ZSSK 240 villanymozdony helyes működése:

Az oldalon meg található hozzá a hang és a vezér állás


Floyd magán vasút villany mozdony

Floyd:

Floyd 0450 002-5

Meg felelő mappa név: Floyd_0450 002-5

Floyd villanymozdony helyes működése:

Az oldalon van a hang és a kabin csak be másolod a gép mappájába.


Tehervagon letöltése:

PSZ_Fals

Meg felelő mappa név: PSZ_Fals


 Dflash oldala: http://dflash.atw.hu/

Motorvonat

Desiro:

5342 024  5342 025  5342 026  5342 027  5342 028  5342 029  5342 031

Meg felelő mappa név: H-Start_Desiro_024

Desiro helyes működése:

Az oldalon meg található a vezetőállás és a hang is. Hangot és a vezetőállást bemásolod a meg felelő mappába.


SGMF oldal:

http://users.atw.hu/smgf/downloads/88-81024.exe

Személyvagon:

51_55_88_81_024_WRm

Meg felelő mappa név: 51_55_88_81_024_WRm


 Ferito oldala:  http://ferito-msts.atw.hu/

Személyvagonok: Horváth vagonoknál találjátok meg őket.

HZ_ABeel_200

Meg felelő mappa név:HZ_GOSA


HZ_Bl_055

Meg felelő mappa név: Bl_055_Bl_059


Horváth villany mozdony

HZ ASEA

1141 376

Meg felelő mappa név: ASEA

Hz gép helyes működése:

Az oldalról letöltöd a géphez a hangot és a cabviewet majd ezután be másolod ebbe a mappába: ASEA ezután a gép jól fog működni.


Külföldi oldalakról való letöltések

Cseh oldal:

Modely: http://modely-msts.cz/

Villanymozdony letöltés:

ZSSK/CDC 363:

363 103-3

Meg felelő mappa név: zsskc_363-103_psz_hk


363 503-4

Meg felelő mappa név: cdc_363-503_hk


363 035-7

Meg felelő mappa név:  cdc_363-035_hk

ZSSK/CDC 363 villanymozdony helyes működése:

zssk cab: http://modely-msts.cz/kabiny.html Kabíny 162/163, 362/363 ZSSK ezt kell leszedni. meg ezt is szed le zssk hang: http://modely-msts.cz/zvuky.html Balík zvukov pre rušne radu: 111, 162, 163, 263, 362 a 363 Verzia 1.1 ezt kell leszedni.

A cdc 363-as villany gép eng fájlban nem jó a cabview hivatkozás erre cseréljétek le: “..\\..\\common.cab\\cab363zssk\\363_2s.cvf” Fontos, hogy ez a hivatkozás a két zárójel közzé kerüljön. Ezután a gép helyesen fog működni.


ZSSK 350:

350 015-4

Meg felelő mappa név: zssk_350-015_hk


350 004-8

Meg felelő mappa név: zssk_350-004_hk


350 003-0

Meg felelő mappa név: zssk_350-003_hk

ZSSK 350 villanymozdony helyes működése:

Kabína ZSSK 350 s ETCS cabview-eket ide kell másolnod: common.cab http://modely-msts.cz/kabiny.html

ezt is szed le: 150, 151, 350 Verzia 1.1 a soundukoat pedig ide kell másolnod: Common.snd sndelok http://modely-msts.cz/zvuky.html


ZSSk 362

362 001-0

Meg felelő mappa név: zssk_362-001

 zssk_362-001 gép helyes működése:
Ha letöltöd a gépet akkor majd az exe fájlra kattintasz. Ezután a gép a meg felelő helyre fog települni. Ha neked nem a rendszer meghajtón van a ts akkor majd át kell írnod a c meghajtót másra.

Hangot innen tudod letölteni: http://modely-msts.cz/zvuky.html a letöltött fájlt majd a trainset mappába ide bemásolod: common.sndsndelok de ez az oldalon le is van írva.

 A vezér állást innen tudod leszedni: http://modely-msts.cz/kabiny.html a letöltött mappát majd trainset mappába és azon belül ide kell másolnod: common.cab. Enget így nem kell át írnod ha ezeket letöltötted.


ZSSKC 240

 ZSSKC 240.001-8 

Meg felelő mappa név: zsskc_240


Személyvagon:

CD_Bee_508

Meg felelő mappa név: cd_Bee


ZSSK_Beer_070

Meg felelő mappa név: ZSSK_Beer_070


zssk_Bpeer_2

Meg felelő mappa név: zssk_Bpeer


Teher kocsi

zsskc_Eanos_063

Meg felelő mappa név: zsskc_Eanos_063


 Pikku oldala: http://pikku.msts.cz/vagony.html

Teher kocsi

ČD vagon Faccs/Sas és még ez is kell: ČSD vagon Faccs/Sas

Meg felelő mappa név: CDvagFaccs


Skura oldal: http://skura.msts.cz/jirka.html

 Villanymozdony:

Taurus:

 470 sorozat:

470 002  470 005  470 010 

Meg felelő mappa név: Skura Taurus


Gysev 470/1047 sorozat:

470 501  470 502  1047 503-6  470 504

Meg felelő mappa név: Skura Taurus


1116 sorozat

1116 059

Meg felelő mappa név: Skura Taurus


Rail Cargo Hungaria sorozat:

1116 041  1116 048

Meg felelő mappa név: Skura Taurus


Rail Cargo Ausztria sorozat:

1116 003

Meg felelő mappa név: Skura Taurus


ÖBB

1116 000 sorozat:

1116 004  1116 007

Meg felelő mappa név: Skura Taurus


1116 100 sorozat:

1116 188  

Meg felelő mappa név: Skura Taurus


1116 200 sorozat:

1116 257

Meg felelő mappa név: Skura Taurus


470/1116

Taurus villanymozdony helyes, működése:

Skura taurusra vonatkozik

A taurus hangot ha letöltötted akkor van benne egy exe fálj azt meg nyitod és a meg felelő helyre fog települni itt a hangot nem kell át írnod. Hang link: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/zvuky_loko_elektr.htm

A vezér állást az oldalunkról tudjátok leszedni viszont az enget át kell írnod úgy ahogy az usgyinál írtam de itt a trakciós taurusoknál ezt kell az engbe írnod: 470. Az ÖBB taurusokba pedig

1116 kell csak, hogy legyen. A cabview mappát majd a Skura Taurus mappába kell másolnod.

 RCH_1116041 RCH_1116048 RCA_1116003 gépeknél a hangot is át kell írni nem csak a cab sort. Hangok ezek legyenek: az elsőnél soundhoz ez kell: ..//..//common.snd//sndElok//es64u2eng.sms 

a második soundhoz pedig ezt másoljátok már majd be ez követlenül a cabview rész fele van: ..//..//common.snd//sndElok//es64u2_MIREL_cab.sms


Railjet:

ÖBB RailJet x13  ÖBB 1116 213 

Meg felelő mappa név: ÖBB_Railjet

Railjet komplett szerelvény helyes működése:

A railjet taurusánál ugyan azt kell tenni az engben mint az előzőeknél skura oldalról letöltött taurusnál.

A railjet vezérlő vezető állását pedig ami a következő: cabobbafmpz ide kell be másolnod: common.cab.

Hang az meg majd ide fog települni: sndelok. A railjet taurusat pedig amit meg adtam a járműlistánál oda másold majd be. A cabview mappa is ide kerül és át írod 1116-ra a cabview részt az eng fájlban

Hang: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/zvuky_loko_elektr.htm


Skoda mozdony

380 sorozat

cd_380002  cd_380005

Meg felelő mappa név: cd_380

Skoda villany mozdony helyes működése:

Skura oldalról le szeded a cab380-at azt be másolod a common.cab mappába. Cabview link: cd 380

skura oldalról a gépnél lesz egy ilyen fájl név: sms_380.zip ezt is szed le és be másolod ide: Common.snd/ sndelok. Hang nem lesz hozzá írd majd át magadnak az eng fájlban.


242 Plehács sorozat

RTI

RTI 242 543-7

Meg felelő mappa név: rti_242543

242  Villany gép helyes működése:

A hangot innen tudod letölteni:  http://modely-msts.cz/zvuky.html innen majd  ez kell: sndelok_Jacek kell. Ha letöltötted akkor majd ide másolod be: common.snd/sndelok


Személyvagonok:

cd_572_Bmz

Meg felelő mappa név: cd_Bmz_572


CD_ARmpee

Meg felelő mappa név:CD_ARmpee


cd_Ampz_002

Meg felelő mappa név: cd_Ampz_002


cd_WRmz_006

Meg felelő mappa név: cd_WRmz_006


cd_Bmz_002

Meg felelő mappa név: cd_Bmz_002


Cseh oldal: 

http://www.msts-page.wbs.cz/rusne.html

CD cargo villany mozdony

CDC 230 Laminátka: 

230 057-2

Meg felelő mappa név: cdc_230057

CDC 230 laminátka helyes működése:

A hangot pedig innen tudod letölteni: majd ezt kell letöltened:  http://mstsrepaints.atw.hu/ sndelok ez be másolod majd ide: Common.snd 

Ezután a gép már helyesen fog működni.


MSTS-rw oldal

 MSTS-rw oldal: http://msts-rw.cz/

Plehács

242

PSZ_242262

Meg felelő mappa név: PSZ_242262

242  Villany gép helyes működése:

A hangot innen tudod letölteni: http://modely-msts.cz/zvuky.html innen majd  ez kell: sndelok_Jacek kell. Ha letöltötted akkor majd ide másolod be: common.snd/sndelokOrosz msts oldal

Orosz oldal: http://trainsim.ru/

Teher kocsik

RZD (Russian Railways) gondola car #0012 empty and with coal

RZD (Russian Railways) gondola car #0020

Meg felelő mappa név: tsrFr_Gondola


RZD (Russian Railways) hopper for industrial carbon transportation #0019

RZD (Russian Railways) hopper car #0022 for transportation of grain

RZD (Russian Railways) hopper car #0028 for transportation of mineral fertilizers

LG (Lithuanian Railways) hopper car #0029 for transportation of mineral fertilizers

Meg felelő mappa név: tsrFr_Hopper


RZD (Russian Railways) tanker #0019

RZD (Russian Railways) tanker #0021

RZD (Russian Railways) tanker #0022

EVR (Estonian Railways) tanker #0023

RZD (Russian Railways) tanker #0024

Meg felelő mappa név: tsrFr_Tanker

Minden teher kocsi automatikusan a meg felelő helyre települ így nem kell másolgatni. A telepítő fel ismeri hova telepítetted a ts-t így egyből jó helyre települ.


 Olasz oldal

trainsimhobby oldal: http://www.trainsimhobby.net

Villanymozdonyok:

ORTS Vectron

ORTS_Vectron_BOX_193-840

Meg felelő mappa név: ORTS_Vectron_BOX_193-840


ORTS_Vectron_Cap_193-800

Meg felelő mappa név: ORTS_Vectron_Cap_193-800


ORTS_Vectron_Car_193-890

Meg felelő mappa név: ORTS_Vectron_Car_193-890


ORTS_Vectron_CFI_191-011

Meg felelő mappa név: ORTS_Vectron_CFI_191-011


ORTS_Vectron_ELL_193-200

Meg felelő mappa név: ORTS_Vectron_ELL_193-200


ORTS Vectron működése:

 A vectronokat az Open rails menü pontnál találjátok meg ezen a néven: Siemens Vectron Pack. A Vectornok telepítősek figyelj oda, hogy hova is telepíted őket. Add meg azt a telepítési helyet ahol neked a msts telepítve van. A gépekhez automatikusan települ a cab és a sound is. Így neked azokkal semmi teendőd sincs. Azért van mappa nevekre bontva a Vectron, hogy tudjátok miket tartalmaz.

A Vectronok csak is OPEN RAILS alatt működnek!!!


Tehervagonok:

Zagkks Ermewa

Meg felelő mappa név: Zagkks Ermewa


Zagkks Ivexa

Meg felelő mappa név: Zagkks Ivexa


Zagkks Protran

Meg felelő mappa név: Zagkks Protran


Zagkks Repsol

Meg felelő mappa név: Zagkks Repsol


Zagkks Saltra

Meg felelő mappa név: Zagkks Saltra


Zagkks Tramesa

Meg felelő mappa név: Zagkks Tramesa


Zagkks Transfesa

Meg felelő mappa név: Zagkks Transfesa


Zagkks VTG

Meg felelő mappa név: Zagkks VTG

A kocsikat itt találjátok az oldalon belül: Categorie/Microsoft Trainsimulator/Carri merci/Aperti, Chiusi. Ilyen néven találjátok: Zagkks Companias 5-ik oldalon van. Azért van külön külön fel rakva a listába, hogy lássátok mennyi kocsit tartalmaz a pack. Ugyan úgy kell telepítened mint a Vectronokat. Mindegyik kocsi egyből jó mappába települ.


 Román oldalak: 

Román oldal: https://www.openrailsromania.ro/

Regisztráció kötelező!!! Facebook profil megadása kötelező, mert az oldal admin ott veszi fel veletek a kapcsolatot!!


A letöltéseket itt találjátok meg ezen a néven: 

Descărcări

A csomagokat pedig ezen a néven: 

Material Rulant


Járművek: 

MSTS CFR Megapack 1 v1


MSTS CFR Megapack 2 v1


MSTS CFR Megapack 3 v1


MSTS CFR Megapack 4 v1


MSTS CFR Megapack 5 v1


MSTS CFR Megapack 6 v1U


Cab&sunate

Mappa nevet nem írok mivel telepítősek és minden a meg felelő mappába fog települni. Mindenhez lesz consists fájl.

Román pálya: 

Ruta Timisoara 

CFR ROUTE

A pálya telepítését az oldalon meg találjátok!!Train Sim pl oldal: 

http://trainsim.pl/?dzial=3&pd=13&id=04#

BDŽ WLABme

Meg felelő mappa név: id-04


Cseh-Szlovák oldal

ČESKO-SLOVENSKÝ TRAINSET

http://trainset.simtrains.eu/via_vozidla.php?id=via_osvozy

Személyvagon

cd_Bbdgmee236_055

Meg felelő mappa név:  cd_Bbdgmee236_055


BOBO MSTS oldal:

https://sites.google.com/site/bobomsts/downloads

Villanymozdony:

189 sorozat

D-DISPO_189155_BTS

Megfelelő mappa név: D-DISPO_189155_BTS


SK-EXRA_189845_BTS

Megfelelő mappa név:  SK-EXRA_189845_BTS

ES64F villanymozdony helyes működése:

Ez a hang kell majd a géphez: http://www.thetrain.de/de/downloadarea/hyglo-sound-fuer-die-baureihe-152/ hangot majd ide kell másolnod: Common.snd

Ez a vezér állás kell: Kabína pre HDV r.189 és erre kell az engben át írni mind  a 4 enget írd át. cabview részt:  ../../common.cab/cabES64F4/es64f4_classVM_hu.cvf

vezetőállás linkje pedig ez: http://demmsts.eu/kabiny.htm


Tehervagon:

NL-AAEC Sdggmrs717 v1.0

Meg felelő mappa név: NL-AAEC_Sdggmrs717_MMP mindegyik kell.


D-DB_Sgns692_MMP

Meg felelő mappa név: D-DB_Sgns692_MMP mind kell


NL-NACCO_Zacns_BTS

Meg felelő mappa név: NL-NACCO_Zacns_BTS


CZ-WASCO_Zacns_BTS

Meg felelő mappa név: CZ-WASCO_Zacns_BTS


A-GATXD_Zans_BTS

Meg felelő mappa név: A-GATXD_Zans_BTS


F-NACCO_Zaes_BTS

Meg felelő mappa név: F-NACCO_Zaes_BTS


B-BLG_Laaers700_BTS

Meg felelő mappa név: B-BLG_Laaers700_BTS


B-TOUAX_Laaers_BTS

Meg felelő mappa név: B-TOUAX_Laaers_BTS


D-MOS_Laaers_BTS

Meg felelő mappa név: D-MOS_Laaers_BTS


D-DB_Rs680_BTS

Meg felelő mappa név: D-DB_Rs680_BTS


RO-CFR (TOUAX) Sgnss v1.0

Meg felelő mappa név: RO-CFR_Sgnss_MMP


D-ERMD Sgnss v1.0

Meg felelő mappa név: D-ERMD_Sgnss_MMP


D-DB Sgns696 v1.0

Meg felelő mappa név: D-DB_Sgns696_MMP


D-DB Sgns692 v1.0

Meg felelő mappa név: D-DB_Sgns692_MMP


D-DB Sgns681 v1.0

Meg felelő mappa név: D-DB_Sgns681_MMP


D-CBR Sgnss v1.0

Meg felelő mappa név: D-CBR_Sgnss_MMP


A-OBB Falns

Meg felelő mappa név: A-OBB_Falns_BTS


D-GATXA_Zans_BTS

Meg felelő mappa név: D-GATXA_Zans_BTS


D-ORWU_Zans_BTS

Meg felelő mappa név: D-ORWU_Zans_BTS


D-NACCO_Uacs_BTS

Meg felelő mappa név: D-NACCO_Uacs_BTS


A-OBB_Rnooss-uz_BTS

Meg felelő mappa név: A-OBB_Rnooss-uz_BTS


D-DB_Lgs580_MMP

Meg felelő mappa név: D-DB_Lgs580_MMP


D-DB_Tanoos896_BTS_v2.1

Meg felelő mappa név: D-DB_Tanoos896_BTS


D-NACCO_Tanoos_BTS_V2.1

Meg felelő mappa név: D-NACCO_Tanoos_BTS


D-AAEC_Sffggmrrss_MMP ez is kell:  Javító Patch01 D-AAEC Sffggmrrss

Meg felelő mappa név: D-AAEC_Sffggmrrss_MMP


NL-GATXA_Zans_BTS

Meg felelő mappa név: NL-GATXA_Zans_BTS


PL-PKPC Falns 441 Va v1.0(MSTS)

Meg felelő mappa név: PL-PKPC_Falns_BTS


D-ERR_Eanos_BTS

Meg felelő mappa név: D-ERR_Eanos_BTS

Csak OPEN RAILS alatt működik!!! A kocsi dds fájlos ezért a dds részt OR-ben be kell pipálni


D-WASCO_Sdggmrs_MMP_TEST

Meg felelő mappa név: D-WASCO_Sdggmrs_MMP_TEST

Csak OPEN RAILS alatt működik!!! Abból is a 32xx vagy a fölötti verziókban jó. A kocsi dds fájlos ezért a dds részt OR-ben be kell pipálni


H-GYC Sgns (Innofreight pack) (OpenRails)

Meg felelő mappa név: H-GYC_Sgns_MMP

A kocsi csak is OPEN RAILS alatt működik.


 D-WASCO Zagns v1.0 (Open Rails)

Meg felelő mappa név: D-WASCO Zagns

A kocsi csak is OPEN RAILS alatt működik.


MMP2 beta (for OpenRails v1.1) Jelenlegi verzió 11/07/16

Mappa nevet azért nem írok mivel csomagban vannak a kocsik és a mappa név is meg van nekik adva.

A kocsik csak OPEN RAILS alatt működnek. FIGYELEM EZ A CSOMAG FRISSÜLNI SZOKOTT!!

Képre kattintva tudjátok letölteni.


S sorozatú kocsik telepítési leírása: 

MMP tanácsadó telepítési útmutató

Ha ezt a telepítési érdekében biztosítja az összes textúra fájlok legújabb verzióját.
Hagyjuk felülírása telepítésekor.

 

1. NL-AAEC Sdggmrs717 v1.0

2. Terratrans Pack

3. D-DB Sgns692 v1.0

4. D-DB Lgs580 v1.0

5. D-AAEC Sffggmrrss v1.0

6. Sffggmrrss tapasz 01.

7. Sffggmrrs tapasz 02

 

Sgns (ek) és Sggrs (ek) választható csomagok és béta csomag is telepíthető lépésben 3 -tól.

A-OBB Sggmrrss-Y   lehet telepíteni függetlenül.

 

Aki conbuildert használ és kell az Lgs kocsi feladathoz az csak az adott feladathoz használja utána törölje a trainset mappából. 


EU

Simtrains oldal

Személyvagonok

http://www.simtrains.eu/trate/dvoukolejka_csd/ronoath/cd_BDbmrsee.zip

CD_BDbmrsee

Meg felelő mappa név:cd_BDbmrsee

Még tölthető!!!


http://www.simtrains.eu/trate/dvoukolejka_csd/ronoath/cd_Bpee.zip

CD_Bpee_239_023

Meg felelő mappa név: cd_Bpee

Még tölthető!!!


 Halycon oldal:

Külföldi mozdonyok DB gépek:

http://www.halycon.de/downloads/v90-bonuspaket/msts-bonus-projekt-v90—vers-201/334.html

Német dízel mozdony

DB

0469 103-3

Meg felelő mappa név: CW-BR-290-Ausland

CW-MAV-290 működése:

Ha letöltötted a packot akkor találsz majd benne SOUND illetve CABVIEW mappát. A FCS_Cabview mappát magába a trainset mappába másolod, nem a gép mappájában mert akkor nem lesz jó. Az enghez fájlt nem kell át írnod. A FCS_Sound mappát magába a trainset mappába másolod, nem a gép mappájában mert akkor nem lesz jó.


Google Drive link: 

https://drive.google.com/file/d/0Bx5ZnEEEhqLdaFdSaTdQay1hb2M/view

431 223

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43


https://docs.google.com/file/d/0B31YyYX7t8AnakdXN01vU3hNT2M/edit

 431 271

Meg felelő mappa név: H-MAVTR_V43

V43/431/432/433/430

 Villany mozdonyok helyes működése:

Hangok: H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd

H-MAVTR_V43_SOUND_CptDave_upd V43_V3_Sound V43_V3_Sound V43_V6_hangok, hangokat, kicsomagolás után a SOUND mappába másold.

Vezető állás:  H-MAVTR_V43_Cabview_pack Cabviewbe másold be ki csomagolás után.

Eng_Update, kicsomagolás után be kell másolnod a meg felelő helyre.

A 431 223-as gép tartalmaz egy fontos txt fájlt mindenki olvassa el triansetbe másolás előtt!!!!


Személykocsik

https://drive.google.com/file/d/0Bx5ZnEEEhqLdaXh3THZSM2ozVzQ/view

H-Start_Gyors_OR

Meg felelő mappa név: H-Start_Gyors_OR

A kocsik OR alatt működnek meg felelően mivel scrip mappa is van mellékelve a csomaghoz.


Egyéb linkek:

http://www.ulozto.net/x1E5BM6z/cd-wrmee-pa-rar

Személyvagon

cd_WRmee816 cd_WRmee_PA

Meg felelő mappa név: cd_WRmee816 cd_WR


http://www.mojevlacky.cz/index.php/download/viewdownload/4-modely/214-cd-bdmpee233-003

CD_Bdmpee233_003

Meg felelő mappa név: CD_Bdmpee233_003


http://www.trainsim-center.net/?p=171#more-171

GvS_Bpmz293_DBAG

Meg felelő mappa név: GvS_Bpmz293_DBAG


GvS_Bpmz293_DBAG-KI

Meg felelő mappa név: GvS_Bpmz293_DBAG-KI


http://trainsim.pl/?dzial=3&pd=13&id=04

BDŽ WLABme

Meg felelő mappa név: id-04Személyvagon

http://ulozto.cz/xS2WNjPD/rzd-msk-nice-zip

RZD Msk-Nice

Meg felelő mappa név: RZD_Msk-Nice


https://yadi.sk/d/Al_6sk-YPCDvC

RRT_RIC_0001

Meg felelő mappa név: RRT_RIC_0001


https://yadi.sk/d/3P9uR1TwPCDuK

RRT_RIC_0002

Meg felelő mappa név: RRT_RIC_0002


https://yadi.sk/d/B4flxJBrPCDwb

RRT_RIC_0004v2

Meg felelő mappa név: RRT_RIC_0004v2


http://global-serverbg.net/

CD_Apee141

Meg felelő mappa név: cd_Apee


cd_WLABmee

Meg felelő mappa név: cd_WLABmee


zssk_Fals_SDT

Meg felelő mapap név: zssk_Fals-SDT


ONE DRIVE link

Személyvagon

https://onedrive.live.com/?id=4D1738D5C8495DBD%21297&cid=4D1738D5C8495DBD

GySEV_IC

Meg felelő mappa név: GySEV_IC


ZSSK/CD Gyűjtői oldal

https://msts.virel.eu/models/page/1/cat-14

zssk_Bmpeer_249

Meg felelő mappa név: zssk_Bmpeer


ZSSK_BDshmeer_077

Meg felelő mappa név: zssk_BDshmeer


zssk_WRreer

Meg felelő mappa név: zssk_WRreer


ZSSK_Ampeer_206

Meg felelő mappa név: ZSSK_Ampeer_206


Fájl megosztós link

https://uloz.to/!TQV0s8Hu8s03/zssk-wrrmeer-012-zip

ZSSK WRRmeer 012

Meg felelő mappa név: ZSSK WRRmeer 012


 

https://uloz.to/!07l6HuqVtxIi/zssk-bdghmeer-025-rar

ZSSK Bdghmeer 025-9

Meg felelő mappa név: ZSSK Bdghmeer 025-9


 

Kiadásraváró feladatok

2019

Január

 

48793 Tehervonat 2 részes lesz. KIADVA

46674-1 Tehervonat  2 részes lesz.  KIADVA


Február

Kiadva

16907 Tekergő gyorsvonat. 1.2.Kész. Figyelem ez teljesen új lesz vágányzári menetrend alapján készül.

Kiadva

16709 Aranypart Expresszvonat. 1. rész kész. 2. rész kész. 3. rész kész. Figyelem ez teljesen új lesz vágányzári menetrend alapján készül.

Kiadva

16906 Tekergő gyorsvonat. 1. rész kész. 2. rész kész.Figyelem ez teljesen új lesz vágányzári menetrend alapján készül.

Kiadva

16706 Aranypart Expresszvonat. 1. rész kész. 2. rész kész. 3. rész kész. Figyelem ez teljesen új lesz vágányzári menetrend alapján készül.


Március

147 Hortobágy EuroCity KDU pályára hamarosan készül

147 Hortobágy EuroCity 1-es vonalra és alföld pályára kész. De át rakom KDU pályára. 1-es vonalra nem adom ki.

140 Hortobágy EuroCity Alföld pálya KDU pályára. Kész van mindkettő pályára.


Április

Aranyhíd Expresszvonat hamarosan készül. Alföld Nyugat Dunántúl Balaton Dél. Balaton Dél Nyugat Dunántúl Alföld


Május

Kiadva.

362 Ady Endre InterCity Alföld. 363 Alföld 


Június

62 Railjet kész van. KDU pályára.


Július

Két zarándok vonat is hamarosan készül. Alföld pályára.


Augusztus

942 Lővér InterCity KDU pályára.


Szeptember

6120 személyvonat

5736 személyvonat

5743 személyvonat


Október

Nem lesz feladat kiadás.


November

1658 Vércse InterCity vágányzári menetrend alapján. Kész van.

6206 Sebesvonat vágányzári menetrend alapján. Kész van.


December

140-es vonalra Campus.

Meg még ami a KDU-ra.

Két tehervonat is készül. Egyik csak alföldre. A másik Balaton Dél Nyugat Dunántúl Alföld.

650 Holló InterCity

6202 sebesvonat

280 METROPOLITAN EuroCity

2330 személyvonat

2812 személyvonat


2020 feladat kiadások

Január

682 Tokaj InterCity

34 Latorca InterCity

33 Latorca InterCity


Február

26017 szerelvényvonat+ráadás

R 369-2 Személyvonat 1.rész

R 369-2 Személyvonat 2. rész.


Március

511 Személyvonat

1511 Személyvonat


Április

7912 Személyvonat


Május

182 Rákóczi InterCIty


Június

Kiadás nem lesz.


Július

2027 Személyvonat


Augusztus

7813 Személyvonat


Szeptember

5736 Személyvonat

5743 személyvonat


Október

32617 Személyvonat


November

6120 Személyvonat Hétköznapi illetve hétvégi


December

IR 406 Corona InterCity CFR Route Timisoara

406 Corona InterCity 

1787 Aranyhíd expresszvonat Alföld, Nyugat Dunántúl, Balaton Dél

1786 Aranyhíd expresszvonat Balaton Dél,Nyugat Dunántúl, Alföld.


Készítette: MSTSHUNGARY /Joci/