Köszöntünk minden kedves látogatót az oldalunkon!

Az oldal 2013-ban nyitotta meg a kapuit minden Train Simulator kedvelőnek. Az oldalról ingyenesen letölthet mindenki, de a szerzői jogokat minden készítő fenntartja. A letöltésekhez regisztráció szükséges, enélkül senki nem fér hozzá. Probléma illetve gond esetén, mindenki nézze át az oldal GYIK menüpontját, és csak ez után kezdjen írni a szerkesztőknek. Az oldalon kommentelési lehetőség adott, de megkérünk mindenkit, hogy eme funkciót csak akkor használjátok, ha elkerülhetetlen a dolog és persze a kulturált viselkedést megköveteljük! Az oldal tartalmát más oldalakon terjeszteni, akár link formájában is TILOS. Kellemes időtöltést kívánunk nektek és használjátok bátran az oldalunkat. Az oldalról naponta csak 7000-szer lehet letölteni ennyi a letöltési limit. Meg kérünk minden kedves tagot és látogatót,hogy figyeljétek a részletek menü pontot a letöltéseknél mivel jelszót ott tesszük közzé. Másik dolog,hogy ezentúl a feladat résznél figyelni kell a versiot mert ott jelezzük az adott szolgálatok MSTS-hez vagy Open Railshez készült-e. Amit még figyelni kell oldalunk fő oldalán jobb oldalt a járműlistát mert folyamatosan frissítem. 

Annyi kérésem van mindenkihez, hogy legyetek szívesek előbb a járműlistát meg nézni, mert 99%-ban minden meg található benne. Ha valami nincs, benne azután tegyétek csak fel a kérdéseteket.
A listában történt egy kis változás is. Minden oldal egy vékony fekete vonallal el van választva. Sőt a járművek helyes működése résznél is van ilyen változás járművenként.


Kerüljétek el a dupla regisztrációt. Mert ha ilyen, lesz akkor valamelyik felhasználó nevet tiltani fogjuk. Mindenki csak egyszer regisztrálhat az oldalra. Aki ezt megszegi úgy fog járni mint Szalkai Bence. 

MSTS-re készült sebesvonatok nem elérhetőek így azokat ne keressétek. OR-re meg lesznek csinálva újra.

MSTS-re soha többet nem készítek feladatot. Ezentúl csak Open Rails feladatok lesznek tőlem az oldalon.


Akinek kettőnél több regisztrált felhasználó neve van azt meg kérjük facebook oldalunkon privát üzenetben jelezze. Mert ha nem kapunk erről értesítést azonnal bannoljuk az összes regisztrált felhasználó nevet annál az illetőnél.

FIGYELEM: A JÁRMŰLISTÁT JOBB OLDALT TALÁLJÁTOK MEG A FŐ OLDALON!!! Ami a listában van mindent le kell tölteni!!! 

 www.facebook.com/mstshungary